Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Στο 1-1 το παιχνίδι, παίζουμε με 10 και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια

Ημίχρονο: Στο 1-1 το παιχνίδι, παίζουμε με 10 και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια


Την ίδια ακριβώς εντεκάδα, όπως και στον πρώτο αγώνα στο Παπδόπουλος, επέλεξε ο Νιλ Λένον. Μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι η ομάδα με μία πολύ καλή προϋπόθεση και ένα γρήγορο γκολ το οποίο έδειχνε ότι θα έκανε το έργο μας ευκολότερο.

Πολύ νωρίς όμως δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα. Αυστηρή από τον Ιταλό Φουρνό στον Γιούστε. Και δεν έφτανε αυτό ο Ουάρντα ισοφάρισε σε 1-1 με την Ανόρθωση μάλιστα να είναι η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν συνεχώς στην επίθεση.

Δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε με την κόκκινη που δεχθήκαμε ενώ η Ανόρθωση έφτιαξε κάποιες φάσεις για να πετύχει δεύτερο γκολ.

Έχουμε δύκσολο έργο μπροστά μας. Κρατάμε μεν σοβαρό προβάδισμα όμως θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια και κυρίως σωστή τακτική για να τα καταφέρουμε.

 

Α’ Ημίχρονο

Στο 1ο λεπτό καλή προϋπόθεση για την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Ματάβς να δίνει στον Παπουλή και αυτός για λίγο δεν μπόρεσε να βγάλει μόνο τον Λοβέρα.

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την Ανόρθωση στο 2ο λεπτό όταν ο Αμπαρτζουμιάν σέντραρε από δεξιά, δεν έδιωξε καλά η άμυνα μας, ο Χριστοφή έκανε βολέ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 5ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ανοίγει το σκορ με τον Λανγκ. Κοιμήθηκε η άμυνα της Ανόρθωσης, ο Λοϊζου μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή, έκανε σουτ, κόντραρε η μπάλα, βγήκε μόνος μπροστά σε κενό τέρμα ο Ούγγρος και πέτυχε ένα πανεύκολο γκολ.

-Στο 9ο λεπτό ο Γιούστε δέχθηκε κόκκινη κάρτα αδίκως από τον Ιταλ΄λο διαιτητή. Φάνηκε στην επανάληψη το μαρκάρισμα του Γιούστε να πηγαίνει καθαρά για μπάλα και να βρίσκει λίγο τον αντίπαλο.

Στο 16ο λεπτό ο Νοβότνι έκανε σουτ από πλαγια θέση αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 19ο λεπτό ο Λοβέρα έκτέλεσε απευθείας φάουλ το οποίο πέρασε ψηλά.

Στο 23ο λεπτό η Ανόρθωση ισοφάρισε με τον Ουάρντα ύστερα από εκτέλεσε κόρνερ και κεφαλιά του Αιγύπτιου.

Στο 31ο λεπτό ο Ουάρντα έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μας το οποίο πέρασε έξω.

Στο 33ο λεπτό ο Ιωάννου έκανε μακρινό σουτ το οποίο απέκρουσε σταθερά ο Φαμπιάνο.

Στο 34ο λεπτό ο Σέχου σέντραρε για τον Ματάβς ο οποίος έπιασε την κεφαλιά όμως ήταν άστοχη.

Στο 38ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ, ο Αραγιούρι έπιασε κεφαλιά απέκρουσε ο Φαμπιάνο.