Home TOP NEWS Μέρα τελικού! Βραδιά τίτλου!

Μέρα τελικού! Βραδιά τίτλου!


Η μεγαλή στιγμή πλησιάζει. Σε μερικές ώρες η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στο γήπεδο για να διεκδικήσει τον τίτλο της κυπελλούχου. Μπροστά σε 18 χιλιάδες οπαδούς της η ομάδα μας  θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να φτάσει στην επιτυχία η οποία αν έρθει θα μας δώσει και το πολυπόθητο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο μας, απέναντι σε έναν Εθνικό ο οποίος θα είναι απαλλαγμένος από κάθε άγχος. Ωστόσο ο Λένον και οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν απόψε και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και στο απόλυτο βαθμό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στο γήπεδο για να επιβληθεί και να μην δώσει κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο της για να ελπίζει σε κάτι θετικό απόψε.

Ο προπονητής έβγαλε ήδη το πλάνο του, έχει στο μυαλό του την εντεκάδα και αυτό που περιμένει να δει είναι τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να δείχνουν για ακόμη μία φορά, από την ημέρα έλευσης του, συνέπεια στο τελευταίο κρίσιμο ραντεβού της χρονιά.

Το γήπεδο θα είναι καταπράσινο και η ανυπομονησία όλων μας μεγαλώνει όσο θα περνάει η ώρα μέσα στην ημέρα. Απόψε είναι η βραδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Απόψε γινόμαστε ένα και πάμε να προσθέσουμε στην τροπαιοθήκη μας το 15ο!