Home TOP NEWS Post Game: Ότι καλύτερο, η διαχείρηση του ρόστερ να συνδυάζεται με νίκες

Post Game: Ότι καλύτερο, η διαχείρηση του ρόστερ να συνδυάζεται με νίκες


Ήταν όντως, όπως είπε και ο Λένον, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι το χθεσινό. Ο λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στο ΓΣΠ (1115 εισιτήρια) αλλά και όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα από την τηλεόραση, αποζημιώθηκαν με πέντε γκολ, πολλές ωραίες φάσεις και με μία σχετική αγωνία αφού το ενδιαφέρον για την έκβαση του παιχνιδιού κράτησε μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίος κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην επανάληψη, συνέβαλαν σε αυτό και οι αλλαγές του προπονητή, καταφέρνοντας να σκοράρει τρεις φορές, να χάσει άλλες τόσες ευκαιρίες και στο τέλος να παίρνει μία δίκαιη νίκη.

Το σημαντικό είναι πως βλέπουμε την ομάδα, όποιοι κι αν αγωνίζονται, να μην αλλάζει τη φιλοσοφία της στο γήπεδο. Και όπως και να το κάνουμε, το γεγονός ότι η διαχείρηση του Λένον συνδυάζεται με νίκες, προσθέτει και στη γενικότερη ψυχολογία εντός της ομάδας.

Ήταν πολύ θετική η παρουσία από όλους όσοι αγωνίστηκαν. Είναι σίγουρα άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο Παπουλής έπαιξε 90λεπτο σκοράροντας και μοιράζοντας μία ασίστ. Είδαμε ύστερα από πολλούς μήνες δίδυμο στην επίθεση τους Ασάντε και Τσέποβιτς. Αμφότεροι μπήκαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραραν μάλιστα.

Απέναντι στη βασική ομάδα της ΑΕΛ, οι Χαραλάμπους και Ασημένος έκαναν πολύ καλή δουλειά στο χώρο του κέντρου και πρόσθεσαν λίγο ακόμα για το μέλλον.

Υπήρξε σταθερότητα στην άμυνα, τόσο στο κέντρο αρχικά με Παναγιώτου-Λανγκ και στη συνέχεια με Παναγιώτου-Χούμποτσαν, ενώ πολύ καλό παιχνίδι έκαναν και οι δύο ακραίοι Ψάλτης και Κίκο. Είναι εξαιρετικό να βλέπουμε τον Πάρη να σταθεροποιεί απόδοση, ύστερα από μία δύσκολη για αυτόν, πρώτη χρονιά στην ομάδα. Θετικό επίσης το γεγονός ότι βλέπουμε τον Κίκο, όποτε κληθεί, παρά το ότι αποχωρεί με το τέλος της σεζόν από την ομάδα, να προσπαθεί και να δίνει όλο του τον εαυτό. Αυτό πάντα πρέπει να εκτιμάται.

Μεσοεπιθετικά η ομάδα έκανε κάποια καλά πράγματα στο πρώτο μέρος με τους Μποτεάκ, Παπουλή, Ζαχαρίου και Κακουλλή όμως στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετική. Ο Λένον έβαλε την πινελιά του με τις διαφοροποιήσεις του, η ομάδα πήρε τα πάνω της και έφτασε στην ανατροπή. Λοβέρα, Ασάντε και Τσέποβιτς άλλαξαν την τριάδα Μποτεάκ, Ζαχαρίου και Κακουλλή.

Αποχώρησε τραυματίας ο Ζαχαρίου ο οποίος για ακόμη μία φορά στέκεται άτυχος. Η ανησυχία έχει να κάνει στο κατά πόσον θα προλάβει τον τελικό κυπέλλου. Θα αναμένουμε ενημέρωση από την ομάδα.

Στα αρνητικά και η κακή απόδοση χθες βράδυ της διαιτησίας, σε ένα ματς θεωρητικά εύκολο για αυτήν.

Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι το οποίο κράτησε τον κόσμο που το είδε. Με τη νίκη μάλλον κλειδώσαμε και την πρωτιά στο β’ γκρουπ, όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία, και βλέπουμε μπροστά.

Έχουμε άλλους δύο αγώνες στο πρωτάθλημα πριν το μεγάλο παιχνίδι τηγς 25ης Μαΐου.