Home TOP NEWS Τρία παιχνίδια, τρεις προπονήσεις για τον τελικό!

Τρία παιχνίδια, τρεις προπονήσεις για τον τελικό!

Τα αδιάφορα παιχνίδια από βαθμολογικής άποψης στο β’ γκρουπ για την ομάδα μας, φαίνεται ότι της έκαναν καλό όσον αφορά την παρουσία της στον θεσμό του κυπέλλου coca-cola.


Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του χρησιμοποιήσαν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να κρατήσουν σε εγρήγορση και σε αγωνιστική ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές τους κάτι που στην πράξη τους βγήκε και με το παραπάνω.

Πριν τον μεγάλο τελικό της 25ης Μαίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μπροστά της τρεις αναμετρήσεις με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σαββάτο με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στις 14 Μαίου και με τον Ολυμπιακό (ακόμη δεν έχει οριστεί το παιχνίδι), θα είναι τρία παιχνίδια στα οποία ο Λένον θα κάνει δοκιμές, θα ξεκουράσει παίκτες έτσι ώστε να βρεθεί στο μεγάλο τελικό για να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Η μέχρι τώρα πάντως διαχείριση του ρόστερ από τον Νιλ Λένον στα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου ήταν μπορούμε να πούμε άψογη και απέφερε καρπούς, αφού ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση παρουσιάσαν το καλό τους πρόσωπο και στο τέλος οδήγησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό.