Home TOP NEWS Άλλες δύο γεμάτες εβδομάδες διακοπών μέχρι να αρχίσει ξανά η δουλειά

Άλλες δύο γεμάτες εβδομάδες διακοπών μέχρι να αρχίσει ξανά η δουλειά


Με την ολοκλήρωση των Εθνικών τους υποχρεώσεων, οι διεθνείς παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήγαν κι αυτοί τελευταίοι για ξεκούραση. Οι υπόλοιποι άρχισαν τις διακοπές τους αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου. Είναι μία αρκετά μεγάλη περίοδος για όλους τους ποδοσφαιριστές και την οποία χρειάζονται.

Ήδη άρχισαν εδώ και μέρες οι αναρτήσεις από κάποιους ποδοσφαιριστές μας, από τα σημεία στα οποία βρίσκονται και διακοπεύουν. Και έχουν ακόμη κάμποσες μέρες για να περάσουν τον χρόνο τους όπως επιθυμούν.

Η επιστροφή τους στη δουλειά έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου. Θα είναι η πρώτη μέρα των εργομετρικών εξετάσεων και εκείνη η πρώτη εβδομάδα, υπολογίζεται ότι έτσι θα πάει. Παλιοί και νεοφερμένοι θα μπουν στο πρόγραμμα που θα καθορίσει το τεχνικό επιτελείο. Οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν στο «Ηλίας Πούλλος», μετά η ομάδα θα πάει στο Πελένδρι για μερικές μέρες μέχρι να αναχωρήσει για Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Βέβαι έχουν ακομη καιρό μέχρι να αρχίσουν οι ποδοσφαιριστές μας να μπαίνουν στο… mood της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για την ώρα το τρέξιμο το κάνουν, ο Σίμος μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και ο προπονητής.