Home TOP NEWS Γιούστε: “Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου για να...

Γιούστε: “Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου για να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας, Έκτορ Γιούστε μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» για την σεζόν που έφυγε, για την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και για τον Νιλ Λένον.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το που βρίσκεται αυτό το διάστημα: «Βρίσκομαι στην Ισπανία για διακοπές με την οικογένεια μου, στη Μούρθια».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είχαμε κάποια προβλήματα στο πρωτάθλημα. Στο τέλος όμως καταφέραμε να κλείσουμε με καλό τρόπο την σεζόν. Κερδίσαμε το κύπελλο και κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς μας, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Είναι σημαντικό να παίζει η Ομόνοια σε ομίλους κάθε χρόνο».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περίμεναν πολλοί ότι η Ομόνοια θα κέρδιζε εύκολα όμως μετά το 5ο λεπτό και την κόκκινη όλα άλλαξαν. Έπρεπε να προσαρμοστούμε και να δώσουμε περισσότερες δυνάμεις. Στο τέλος τα καταφέραμε και ήταν φανταστικό αυτό που ζήσαμε. Ήταν μια από τις καλύτερες μου εμπειρίες στην καριέρα μου».

Για το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε: «Είχα εκτελέσει πέναλτι με την Φλόρα Ταλίν και την Ανόρθωση. Είχα την αυτοπεποίθηση να εκτελέσω το πέναλτι. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο αλλά όταν έχεις τον Φαμπιάνο πάντα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις τη διαδικασία των πέναλτι».

Για τον Νιλ Λένον: «Πριν αναφερθώ στον κ. Λένον θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Μπεργκ γιατί έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά. Έφερε μια διαφορετική νοοτροπία στην ομάδα ο κ. Λένον. Έφερε νέες ιδές και ένα νέο αέρα. Έφερε πάθος που πηγάζει από τον χαρακτήρα του. Ήταν αυτός που μας έσπρωξε για να φτάσουμε στην επιτυχία».

Για την απόφαση του να μετακομίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ το περασμένο καλοκαίρι: «Ένοιωσα ότι έκλεισε ένα κύκλος. Ήθελα να κάνω κάτι νέο στην καριέρα μου. Η Ομόνοια μου έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξω ότι είμαι ένα καλός ποδοσφαιριστής. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου για να βοηθήσω την Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά».

Τι να περιμένουμε από τον Γιούστε τη νέα σεζόν αλλά και από την Ομόνοια: «Θέλω να κερδίζω τα πάντα, θέλω να κερδίζω και να αγωνίζομαι κάθε βδομάδα. Ελπίζω να μην έχω τραυματισμούς. Όσο για την ομάδα, έχουμε την Ευρώπη που προηγείται χρονολογικά όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί δεν τα πήγαμε καλά πέρσι».

Για τον Ζόρντι Γκόμεθ: «Δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια το τι σημαίνει ο Ζόρντι Γκόμεθ. Είναι ένα θρύλος που έκανε μια φανταστική καριέρα. Με βοήθησε και μένα πάρα πολύ, τον ευχαριστώ. Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους μας για το τι πρέπει να κάνει κάποιος ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως άνθρωπος για να πετύχει. Είναι απλά ο Ζόρντι Γκόμεθ».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο της Ομόνοιας: «Είναι πολύ διαφορετικό το να παίζεις για τον κόσμο της Ομόνοιας. Σου δίνει τα πάντα, ακόμη και μετά από ήττες. Θέλουμε τα πάμε καλύτερα φέτος στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος της Ομόνοια είναι κορυφή, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό