Home TOP NEWS Ας καταπιαστούμε, τουλάχιστον, από τα λεγόμενα του Λένον

Ας καταπιαστούμε, τουλάχιστον, από τα λεγόμενα του Λένον


Όλοι μας θέλουμε να δούμε την ομάδα να ενισχύεται, να δυναμώνει και να μπαίνει με φόρα στη νέα σεζόν. Ως ιστοσελίδα κάναμε πολλές φορές κριτική για χειρισμούς και επιλογές σε διάφορα θέματα. Πάντα όμως μέσα σε λογικά πλαίσια και θέλοντας να γίνεται απόλυτα κατανοητό και ξεκάθαρο πως οι απόψεις μας, οι οποίες εκφράζονται μέσα από τα γραφόμενα μας, κατατίθενται με την αγάπη και την έγνοια μας για την ομάδα αλλά και με σεβασμό στους ανθρώπους της.

Σήμερα όμως πραγματικά δεν νιώθουμε πως υπάρχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να εκφράζουμε παράπονο. Το ότι δεν είναι συμπληρωμένο ακόμα το ρόστερ, δεν είναι κατ’ ανάγκην κακό. Πόσες φορές άλλωστε λέχθηκε ότι οι καλές περιπτώσεις παικτών είναι πάντοτε αυτές που προκύπτουν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου; Ή μήπως θα πρέπει να θεωρήσουμε πως εμείς ξέρουμε καλύτερα από αυτούς που είναι εντός της ομάδας και δουλεύουν στο κτίσιμο ενόψει της νέας χρονιάς;

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως δεν αξίζουν στην ομάδα μίζερες συμπεριφορές. Καλή είναι η συζήτηση και οι απόψεις, όμως δεν είναι ανάγκη να ξεφεύγουμε.

Όλοι περιμένουμε τις επόμενες μεταγραφές όμως, τουλάχιστον για την ώρα, καταπιανόμαστε από αυτό που μας λέει ο ίδιος ο προπονητής. Ότι δηλαδή είναι ικανοποιημένος με τις εξελίξεις αυτό το καλοκαίρι, την ώρα που διαβεβαίωσε πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα να γίνουν στα μεταγραφικά. Και θα γίνουν.

Προς το παρόν πάντως, ο όγκος των οπαδών της ομάδας δείχνει να εμπιστεύεται και να εκφράζει την πίστη του στη δουλειά που γίνεται. Αυτό δεικνύουν και οι αριθμοί μας μέχρι σήμερα. Οι άλλοι βλέπουν, ζηλεύουν και προσπαθούν να μιμηθούν. Δεν είναι ανάγκη εμεις από μόνοι μας και χωρίς ουσιαστικό λόγο, να βγάζουμε προς τα έξω συμπεριφορές που μπορεί να προκαλούν εκνευρισμό αλλά και να δημιουργούν αντιπαραθέσεις μεταξύ μας.

Η ομάδα μια χαρά είναι. Περιμένουμε την ενίσχυση η οποία μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Τα ζήσαμε αυτό ήδη τέσσερις φορές μέχρι τώρα και θα το ζήσουμε άλλες τόσες.