Home TOP NEWS Post Game: Έστειλε ξανά ενθαρρυντικά μηνύματα

Post Game: Έστειλε ξανά ενθαρρυντικά μηνύματα

Την τρίτη της διαδοχική φιλική νίκη πανηγύρισε χθες η ομάδα μας, επικρατώντας στο πιο δυνατό της τεστ μέχρι το επόμενο το οποίο έλαβε χώρα στην Πολωνία της Ανόρθωσης με 2-0 έχοντας ως σκόρερ τους Νεμάνια Μίλετιτς και τον Φουάντ Μπασίρου.


Το σύνολο του Νιλ Λένον ξεκίνησε και στα δύο ημίχρονα του φιλικού “ντέρμπι” κάπως νωθρά και μουδιασμένα, ωστόσο όσον περνούσε ο χρόνος οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον έβρισκαν τα πατήματα τους και στα καλά διαστήματα της η ομάδα μας κατάφερε να βρει τα γκολ, τα οποία αξίζει να σημειώσουμε ότι προήλθαν μετά απο στημένες μπάλες, στοιχείο πολύ σημαντικό, αφού κάτι τέτοιο έλειπε από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σε γενικές γραμμές είδαμε τους ποδοσφαιριστές μας να έχουν πολλά τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο, αρκετή όρεξη, ενώ στην φάση που βρισκόμαστε αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικό ότι είδαμε το παιχνίδι της ομάδας μας να έχει διάρκεια, κάτι φυσικά που φανερώνει την καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών την οποία απέκτησαν μέσα από την προετοιμασία.

Φυσικά υπάρχουν και κάποια πράγματα που σίγουρα χρήζουν βελτίωσης κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, όπως τα τελειώματα με την πρώτη (βλ. ευκαιρία Μπάρκερ), είναι κάτι που σίγουρα το σημειώσαν ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του και θα το δουλέψουν στις επόμενες προπονήσεις και να το βελτιώσουν πριν από τους επίσημους αγώνες της ομάδας μας.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα μας σε άλλο ένα παιχνίδι δεν δέχθηκε γκολ, ενώ στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο συντελεστής τερμάτων είναι αρκετά καλός αφού η ομάδα μας πέτυχε 6γκολ (ΠΑΣ 2, Χάποελ Ιερουσαλήμ 2, Ανόρθωση 2) και δέχθηκε μόνο 2 στα παιχνίδια με την Χάποελ Χαϊφα και τον ΠΑΣ. Δείχνει μεσοαμυντικά η ομάδα μας να δένεται αρκτά καλά με τους Λανγκ, Μίλετιτς, Γιούστε, Νικόλα Παναγιώτου, Λέτσιακς, Μάθιους, Ψάλτη να κάνουν πολύ καλή δουλεια.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα μας δείχνει βελτίωση σε όλους τους τομείς και ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά την προετοιμασία της, με τους ποδοσφαιριστές νέους, παλιούς, αλλά και τους νεαρούς να προσπαθούν και να θέλουν να δείξουν πράγματα για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Νιλ Λένον.

Μετά το δυνατό τεστ με την Ανόρθωση η ομάδα μας έχει ενώπιον της άλλο ένα δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών εκεί που θα μετρήσει πραγματικά δυνάμεις ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στις 12 και 18 Αυγούστου.