Home TOP NEWS Επέστρεψε στην βάση της και μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της νέας...

Επέστρεψε στην βάση της και μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της νέας σεζόν

Η αποστολή της ομάδας μας από τα ξημερώματα της Κυριακής πάτησε ξανά το πόδι της στην Κύπρο, επιστρέφοντας από την Πολωνία όπου πραγματοποιήσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Ήταν ένα δεκαήμερο αρκετά γεμάτο με πολλές προπονήσεις τόσο εντός, όσο και εκτός (γυμναστήριο) αγωνιστικού χώρου, με τρία φιλικά παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα αρκετά δυνατό και στα οποία η ομάδα μας έδειξε καλή είκονα και κατάφερε να επικρατήσει, στέλνοντας την ίδια ώρα ενθαρρυντικά μηνύματα.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας έριξαν όλο το βάρος στο να βελτιώσουν την φυσική και αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, εκμεταλλευόμενοι φυσικά τις καλύτερε κλιματολογικές συνθήκες που τους επέτρεπαν να βάζουν τους ποδοσφαιριστές σε διπλές προπονήσεις.

Τώραμε την επιστροφή στην βάση της ο Βορειοϊρλανδός κόουτς αναμένεται να ρίξει το βάρος στην τακτική προσεγγίση των παιχνιδιών, αλλά και στην δημιουργία φάσεων από στημένες μπάλες, κάτι που έδειξε η ομάδα μας να έχει το στοιχείο αυτό με τους Μπρούνο Φελίπε και τον Μπράντον Μπάρκερ να δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι ή καλύτερα στην πρόβα τζενεράλες με την ΑΕΚ Αθηνών στις 5 Αυγούστου, παιχνίδι στο οποίο περιμένουμε ότι ο Λένον θα δείξει κάποιες από τις προθέσεις τους για τα επίσημα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν λίγες μέρες μετά.