Home TOP NEWS Το καλωσόρισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Κούσουλο και… η μεγάλη προσμονή!

Το καλωσόρισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Κούσουλο και… η μεγάλη προσμονή!

Η είδηση για τον Κούσουλο ότι θα ταξιδέψει στην Πολωνία με την υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έφερε μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας.


Ο Διεθνής μεσοαμυντικός είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Πράσινου ΛΑΟΥ, καθώς από τον καιρό που αγωνίζεται με το “τριφύλλι” στο στήθος φρόντισε να δώσει τα πάντα για την ομάδα και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ δεν δημιούργησε ποτέ του πρόβλημα τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Γιάννης Κούσουλος λοιπόν, όπως φαίνεται έλαβε το “ΟΚ” από τον γιατρό του στο Κατάρ και ήδη ξεκίνησε τις προπονήσεις και παράλληλα να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Μάλιστα κατα την χθεσινή πρώτη προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί Πολωνικού εδάφους ο ποδοσφαιριστής μας έκανε ατομικό τροχάδι (βλ.φώτο).

Το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως ήταν φυσικό δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός αυτό καλωσορίζοντας τον Κούσουλο. Τώρα που ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις πρπονήσεις, άπαντες και φυσικά αρχής γενομένης από τον ποδοσφαιριστή περιμένουν πως και πως το “Welcome Back” να μην είναι μόνο στις προπονήσεις, αλλά και σε παιχνίδι της ομάδας μας, αφού όλοι θέλουμε να δούμε τον Κούσουλο να φοράει ξανά την αγωνιστική φανέλα και να μπαίνει στο γήπεδο.