Home TOP NEWS Βάζει για τα καλά μπρος για τη νέα σεζόν στην Πολωνία!

Βάζει για τα καλά μπρος για τη νέα σεζόν στην Πολωνία!

Απο χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Η ομάδα μας αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης από την Κύπρο και έφτασε στο Κίελτσε όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 31 Ιουλίου.


Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν θα έχουν ένα γεμάτο δεκαήμερο στην Πολωνία με διπλές προπονήσεις σχεδόν καθημερινά, θα δώσουν τρία φιλικά με ΠΑΣ, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Ανόρθωση, έχοντας στόχο μέσα από την προετοιμασία και τους φιλικούς αγώνες να θέσουν τις βάσεις για τη φετινή χρονιά.

Ο Νιλ Λένον που ανέλαβε πέρσι την ομάδα μας  μέσουσης της χρονιάς, μετά την απομάκρυνση του Χένινγκ Μπεργκ, θα έχει κι αυτός την ευκαιρία να δουλέψει από την αρχή με τους ποδοσφαιριστές του, να προσθέσει σε αυτήν τα δικά του «θέλω» και μέσα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να ετοιμάσει την ομάδα μας για να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε Κύπρο και Ευρώπη και να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους της.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιήσε την πρώτη της προπόνηση στο Κιέλτσε, ενώ στα ευχάριστα είδαμε και τον Κούσουλο να κάνει ατομικό τροχάδι, κάτι που να πάει πει ότι, ο Διεθνής ποδοσφαιριστής μας αρχίζει σιγά – σιγά να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας.

Σίγουρα εκτός από τις προπονήσεις ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του θα περιμένουν με αγωνία και τα τρία φιλικά που θα δωθούν στην Πολωνία, έτσι ώστε να μπορέσουν μέσα από αυτά να τσεκάρουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους, αλλά και να αρχίσουν να καταστρώνουν το αγωνιστικό πλάνο τους για το Σούπερ Καπ, αλλά και για το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη.