Home TOP NEWS Εβδομάδα πλέι-οφ Γιουρόπα Λιγκ – Πάμε με απαιτήσεις στο Βέλγιο

Εβδομάδα πλέι-οφ Γιουρόπα Λιγκ – Πάμε με απαιτήσεις στο Βέλγιο


Η ομάδα ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Γάνδη και τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Γκεντ, για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η δυνατή Βελγική ομάδα δεν φοβίζει κανέναν και η πίστη ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε στη Κύπρο ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ορθάνοικτη την πρόκριση, υπάρχει.

Άπαντες στην ομάδα είναι επικεντρωμένοι σε αυτή τη νέα πρόκληση, ενώ κλείνουν και τα αφτιά και σε όσους βιάζονται να αμφισβητήσουν και να βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς διακοπή επί Κυπριακού εδάφους, πριν το ταξίδι στις Βρυξέλλες, με τον Νιλ Λένον να ετοιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που παρακολουθήσαμε μέχρι σήμερα έχοντας κι αυτός έντονη την πεποίθηση ότι έχει στα χέρια του, ακόμα και σήμερα που εκκρεμούν κινήσεις ενίσχυσης, ένα δυνατό υλικό ικανό να ανταποκριθεί στους πρώτους αυτούς αγώνες στην Ευρώπη.

Υπάρχει αναμονή για Λοΐζου καθώς ενδεχόμενη παρουσία του στον αγώνα του Βελγίου θα προσδώσει δυναμική. Οι υπόλοιποι, πλην των Κούσουλου και Ζαχαρίου, είναι έτοιμοι.

Αναμένουμε κι εμείς να δούμε μία διαφορετική ΟΜΟΝΟΙΑ, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βγάλουν στο γήπεδο τις αρετές τους, φρεσκάδα και ενέργεια. Ο Λένον και οι συνεργάτες του έχουν διαβάσει πολύ καλά την Γκεντ και ετοιμάζουν την κατάλληλη τακτική για να ρίξουν την ομάδα στην «Τζέλαμκο Αρένα».