Home TOP NEWS To ξεκίνημα τους στη σεζόν…

To ξεκίνημα τους στη σεζόν…


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίκτηκαν τρεις αγωνιστικές στην Αγγλιλκή Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Τεν Χάαγκ έκανε τραγικό ξεκίνημα αφού πρώτα έχασε στο Ολντ Τράφορντ από την Μπράιτον, γνώρισε συντριβή εκτός έδρας στη δεύτερη αγωνιστική από την Μπρέντφορντ, χάνοντας με 4-0. Ωστόσο η τεράστια νίκη που πήρε επί της Λίβερπουλ τη Δευτέρα με 2-1 αλλάζει τη ψυχολογία στο Μάντσεστερ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Έπαιξε ήδη δύο αγώνες στο πρωτάθλημα της η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έκανε ιδανική πρεμιέρα κερδίζοντας εκτός έδρας την Καντίθ με 1-0 , ωστόσο την περασμένη Κυριακή γνώρισε τη συντριβή από την Μπαρσελόνα, χάνοντας με 4-1.

Σέριφ Τιρασπόλ: Στα 4 παιχνίδια πρωταθλήματος, μάζεψε 10 βαθμούς και είναι ξανά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η αντίπαλος μας για την 3η θέση στο 5ο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, σκόραρε 9 γκολ και δέχθηκε 2 στους 4 αγώνες της. Mπήκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας δύσκολα τη Ζρίνσκι Μόσταρ με συνολικό σκορ 1-0. Με το ίδιο σκορ απέκλεισε στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την Μάριμπορ ενώ γνώρισε τον αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την Πλτζέν χάνοντας δύο φορές μς 2-1 από τους Τσέχους. Στα πλέι οφ του Γιουρόπα προκρίθηκε με 2 ισοπαλίες 0-0 και στη διαδικασία των πέναλτι στους ομίλους.