Home TOP NEWS Έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη!

Έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη!

Μετά την αποτυχία στο Σούπερ Καπ, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να βγάλει αντίδραση στην Ευρώπη, “πάτησε” δις φορές την Γάνδη και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Παρόμοιο σκηνικό συνέβηκε και χθες.  Η ομάδα μας ερχόμενη από την ήττα “σοκ” κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας, κατάφερε στο ντέρμπι με την σκληροτράχηλη ΑΕΚ να βγάλει χαρακτήρα στο γήπεδο και στο τέλος πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, την πρώτη της στον φετινό μαραθώνιο


Ο Λένον και οι συνεργάτες έδειξαν ότι ξέρουν τον τρόπο μετά από μια αποτυχία να ανεβάζουν την ομάδα τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά και να την οδηγούν στην επιτυχία, ενώ το στοίχημα μετά το σημαντικό τρίποντο της 2ης αγωνιστικής είναι η ομάδα να βρει μια σταθερότητα στην απόδοση της και στα αποτελέσματα της.

Αυτό που κρατάμε τόσο στις διπλές αναμετρήσεις με την Γάνδη, όσο και με την ΑΕΚ, είναι ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια η ομάδα βρήκε τον τρόπο να αγωνίζεται και συγκεκριμένα με το 3-5-2, αυτό που καλείται όμως ο Λένον, είναι να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζεται και με τις μικρές ομάδες έτσι ώστε να παίρνει κι από αυτά τα ματς τους τρεις βαθμούς.

Απ’ εδώ και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε ένα κρίσιμο 10ημέρο στο οποίο θα πρέπει να δείξει συνέπεια και να έχει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Την Πέμπτη η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League την Σέριφ Τιρασπόλ και λίγες μέρες μετά θα πάει Λεμεσό για το ματς με τον Απόλλωνα.

Πάντως η ομάδα μας παρά το γεγονός βρέθηκε να ισοφαρίζεται σε 2-2 έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη, όλοι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό εντός των τεσσάρων γραμμών και στο τέλος όλοι μαζί πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο.