Home TOP NEWS Match Report: Ήρωας ο Φάμπι, λυτρωτής ο Φώτης σε νικηφόρο ντέρμπι με...

Match Report: Ήρωας ο Φάμπι, λυτρωτής ο Φώτης σε νικηφόρο ντέρμπι με πολλούς πρωταγωνιστές


Έγινε πολύ μεγάλο παιχνίδι στο ΓΣΠ απόψε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λίγο έλειψε να χάσει μέσα από τα χέρια της ένα σχεδόν βέβαιο τρίποντο ύστερα από το προβάδισμα που πήρε με 2-0 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Και ενώ ήταν συνολικά καλύτερη από την αντίπαλο της, δύο στιγμές αδράνειας έφεραν την ισοφάριση για την ΑΕΚ πολύ σύντομα.

Μάλιστα η νίκη γίνεται τεράστια αν σκεφτεί κανείς πως μετά την ισοφάριση η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες με τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί μεγάλες αποκρούσεις όντας τραυματίας.

Τη λύση έδωσε ο Φώτης Παπουλής με υπέροχο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κρατήσαμε περισσότερο μπάλα στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού και παίξαμε στο μισό γήπεδο την αντίπαλο μας. Δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε κάτι καλό στο ξεκίνημα όμως δείξαμε τη διάθεση μας. Η πίεση μάλιστα που ασκήσαμε από την αρχή ψηλά, δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της.

Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά η ΑΕΚ άρχισε κάπως να ισορροπεί και να προσπαθεί να βγαίνει κι αυτή μπροστά. Στη συνέχεια η υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι κάπως καλύτερη και την ΑΕΚ ωστόσο να έχει κάπως πιο καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Στο 34ο λεπτό ήρθε η φάση του αγώνα. Ο Μπέζους σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι και έβαλε την ομάδα μας μπροστά.

Πατούσαμε καλύτερα σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, δείχναμε πιο γεμάτοι στον αγωνιστικό χώρο και το προβάδισμα μας είναι δίκαιο.

Προηγηθήκαμε με δύο τέρματα με πέναλτι του Μπρούνο. Η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Γκιούρκο και πλασέ του Ολατζούντζι.

Μεγάλη στιγμή η επιστροφή του Κούσουλου, ο Λοΐζου μπήκε ξανά στην ομάδα και έπαιξε απόψε ενώ έκανε ντεμπούτο ο Ανσφαριφάρντ.

Α’ ημίχρονο

Στο 7ο λεπτό ο Μπρούνο έδωσε παράλληλη μπαλιά, η πάσα πέρασε για τον Λέτσιακς που σούταρε από πλάγια θέση όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω.

Στο 9ο λεπτό ο Μπρούνο πήρε πάνω του μία δύσκολη φάση από πλάγια θέση, ντρίμπλαρε, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε.

Στο 10ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη αξιόλογη επίθεση της ΑΕΚ. Βγήκε σέντρα από δεξιά, ο Γκιούρσκο έκανε ένα σουτ το οποίο δεν του βγήκε και η μπάλα πήγε με ύψος στον Φαμπιάνο.

Στο 15ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ χαμηλά με πάσα προς τον Γκιούρτσο έξω από την περιοχή, αυτός έκανε με μία σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Φαμπιάνο.

Στο 19ο λεπτό εκτελέστηκε φάουλ από πλάγια δεξιά από τον Μπρουνο, η απομάκρυνση έφερε τη μπάλα έξω Από την περιοχή όπου ανέμενε ο Μιξ που σούταρε με δύναμη πάνω στον Πίριτς.

Λίγο αργότερα ο Λέτσιακς σέντραρε, ο Μπρούνο επιασε κεφαλιά, ο Μπέζους έκανε προβολη όμως δεν έστειλε τη μπάλα προς την εστία.

Στο 21ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Φαράζ σέντραρε χαμηλά από δεξιά, ο Λόπες από το ύψος του πέναλτι μόνος δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο 26ο λεπτό ο Φαράζ πήρε κάθετη πάσα στην περιοχή μας, τελείωσε από πλάγια θέση άστοχα.

Στο 34ο λεπτο ο Μπέζους πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ. Εκτελέστηκε κόρνερ από τον Μπρούνο στο πρώτο δοκάρι. Έπιασε κεφαλιά ο Γιούστε, η μπάλα πήγε στον Μπέζους ο οποίος μπροστά στο τέρμα με πλάτη έκανε ανάποδο ψαλίδι για να σκοράρει.

Ένα σουτ από τον Χαραλάμπους πολύ καλό στο 45ο λεπτό, έφυγε λίγο έξω.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα σουτ από τον Χάμπο το οποίο απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Πίριτς.  Προηγουμένως όμως ο Γκονζάλες πάτησε στην περιοχή το Μπέζους και σφυρίχθηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπρούνο και σκόραρε για τοπ 2-0

Απίστευτη ευκαιρία έχασε η ΑΕΚ στο 52ο λεπτό. Ο Φαράζ ξεπέρασε τον Λανγκ, έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκιούρτσο ο οποίος προς κενής εστίας σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.

Έγινε σουτ στη συνέχεια το οποίο κτύπησε στο χέρι του Γιούστε και σφυρίχθηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γκιούτσο και μείωσε σε 2-1.

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε στο 59ο λεπτό με τον Μπρούνο να φεύγει μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα Πέριτς, πλάσαρε όμως δεν νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Στο 63ο λεπτό ο Μπέζους βγήκε και μπήκε στη θέση του ο Καρίμ Ανσφαριφάρντ…

Στο 64ο λεπτό ο Ολατούντζι μπήκε με ταχύτητα στη διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιούστε, τον απέφυγε στην ταχύτητα και απέναντι από τον Φαμπιάνο, πλάσαρε και σκόραρε.

Στο 66ο λεπτό ο Λέδες εκτέλεσε κόρνερ, ο Μιλίντσεβιτς έπιασε κεφαλιά η οποία πέρασε έξω.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 69ο λεπτό ο Χαραλάμπους.

Στο 70ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έκανε ένα δύσκολο τελείωμα από πλάγια θέση με τη μπάλα να περνά έξω.

Στο 76ο λεπτό μπήκε στο παιχνίδι ο Λοΐζου αλλά και ο Παπουλής στη θέση των Μπρούνο και Μιξ.

Κίτρινη δέχθηκε ο Παπουλής στο 80ο λεπτό.

Στο 82ο λεπτό ο Ολατούνζι πήρε κεφαλιά μέσα στην περιοχή όμως ο Φαμπιάνο αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 83ο λεπτό ξανά ο Φαμπιάνο απέκρουσε δυνατό σουτ του Γκάμα στην κλειστή του γωνία.

Στο 85ο λεπτό η λύση ήρθε από τον Φώτη Παπουλή. Πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, ανέβηκε μερικά βήματα έκανε πλασέ με το αριστερό ιδανικό και σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ για να μας δώσει και πάλι το προβάδισμα.

Στο 86ο λεπτό ο Γιάννης Κούσουλος μπήκε στο παινχίδι και παίρνει λεπτά συμμετοχής ύστερα από ένα χρόνο.