Home TOP NEWS Με απαρτία στο κέντρο, γινόμαστε πανίσχυροι!

Με απαρτία στο κέντρο, γινόμαστε πανίσχυροι!


Απλά βάλτε κάτω τις επιλογές που θα έχει στη συνέχεια ο Νιλ Λένον στο κέντρο. Και σκεφτείτε πόσο άνετος θα μπορεί να νιώθει ακόμη και τώρα που το ροτέισιον θα είναι απαραίτητο.

Μπασιρού, Μιξ και Χαραλάμπους ήδη μπήκαν στη σεζόν πολύ δυναμικά. Ο Κασάμα ανεβάζει μέρα με τη μέρα το βαθμό ετοιμότητας του και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αποκτήσει φουλ ρυθμό. Στο μεσοαμυντικό κομμάτι αρχίζει τώρα να μπαίνει στην εξίσωση και ο Γιάννης Κούσουλος. Σαφώς και η επαναφορά του θα γίνεται σταδιακά όμως το γεγονός ότι πάτησε προχθές γήπεδο, ύστερα από ένα χρόνο, ήταν ότι πιο ενθαρρυντικό είδαμε το τελευταίο πολύ μεγάλο διάστημα.

Οπότε μιλάμε για πέντε ποδοσφαριστές οι οποίοι έχουν ποιότητα, έχουν δυναμισμό, διαθέτουν χαρακτηριστικά που ανεβάζουν την ομάδα ενώ και αριθμητικά δημιουργούν και υπεροπλία.

Και δεν μένουμε μέχρι εκεί. Στο καθαρά δημιουργικό κομμάτι, σε ότι αφορά στη θέση στον κεντρικό διάδρομο, είναι και οι Μπέζους και Παπουλής. Άρα ο Νιλ Λένον θα πρέπει να νιώθει πάρα πολύ καλά με τις φετινές του επιλογές.

Όταν μάλιστα καταστούν όλοι έτοιμοι αγωνιστικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πανίσχυρη και σίγουρα ποσοτικά και αριθμητικά θα υπερέχει έναντι όλων της των αντιπάλων στην Κύπρο.