Home TOP NEWS Post Game: Δεν ήταν μόνο η νίκη…

Post Game: Δεν ήταν μόνο η νίκη…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν υποχρεωμένη κόντρα στην ΑΕΚ να βγάλει αντίδραση μετά την εφιαλτική ήττα της πρεμιέρας κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας, το κατάφερε και πήρε έστω και δύσκολα στο τέλος της βραδιάς μια υπερπολύτιμη και σημαντική νίκη.


Η χθεσινή νίκη είχε πολλές θετικές προεκτάσεις, καθώς δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι έδωσε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο σύνολο του Νιλ Λένον στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά επειδή η επιτυχία αυτή και μάλιστα σε ένα ντέρμπι έφερε ξανά την ηρεμία και τον  αέρα ψυχολογίας στην ομάδα μας σε ένα πολύ καθοριστικό χρονικό σημείο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό να παρατάσει στο χθεσινό ματς την ομάδα μας στο γήπεδο με “στυλ” Ευρώπης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΑΕΚ αγωνίστηκε με σχηματισμό 3-5-2 και χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό και μπορούμε να πούμε ότι φάνηκε να της ταιριάζει, αφού ήταν αρκετά αποδοτική στο γήπεδο σε όλο το παιχνίδι.

Η εμφάνισης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κυρίως αυτή του πρώτου μέρους φανέρωσε ξανά τις δυνατότητες της ομάδας μας. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ρυθμό, ενέργεια, κίνηση και γενικά κυριάρχησαν του αντιπάλου αακόντας συνεχώς pressing σε όλα τα μήκη και πλάτη του γήπεδου, είτε είχαν, είτε δεν είχαν την μπάλα στην κατοχή τους.

Σε γενικές γραμμές η χθεσινοβραδινή εμφάνιση της ομάδας δεν είχε καμιά σχέση με το τι είδαμε μια βδομάδα προηγουμένως στην Πάφο στην πρεμιέρα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πριν το παιχνίδι μίλησαν για ολοκληρωτική αλλαγή, το είπαν και το έπραξαν και είναι κάτι που επανέφερε ξανά τα χαμογέλα και την αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας.

Έγιναν κι αυτά στο ΓΣΠ.

1.Πέραν όμως της νίκης στο ΓΣΠ έγιναν κι άλλα όμορφα πράγματα. Η συγκινητική επιστροφή του Γιάννη Κούσουλου στην αγωνιστική δράση. Τελευταία εμφάνιση του Διεθνή Κύπριου ήταν στις 27 Ιουλίου το 2021 κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 

2.Η στάση του Φαμπιάνο που παρά τον τραυματισμό του κατά την διάρκεια του αγώνα έσφιξε τα δόντια, το πάλεψε κι ολοκλήρωσε το παιχνίδι ενώ βοήθησε στα μέγιστα για να έρθει η μεγάλη νίκη.

3.Επίσης το πρώτο γκολ του Ρόμαν Μπεζούς με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το οποίο ήταν μια απίθανη ζωγραφία.

4.Το ντεμπούτο του Ανσαριφάρντ το οποίο ήταν θετικό, με τον Ιρανό μάλιστα να δίνει την ασίστ στο γκολ που πέτυχε ο Φώτης Παπουλής.

5.Τέλος  είχαμε και την επιστροφή του Λοίζου ο οποίος φόρεσε ξανά την φανέλα σε επίσημο αγώνα και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.