Home TOP NEWS Και τώρα ΑΕΛ

Και τώρα ΑΕΛ

Το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει ήδη στο παρελθόν, με την ομάδα μας πλέον να γυρίζει σελίδα και να σκέφτεται μόνο το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (10/10).


Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει με τους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον να έχουν αρχίσει ήδη από χθες την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ανεβασμένη και θα ταξιδέψει την Δευτέρα στην Λεμεσό για να διεκδικήσει την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, την δεύτερη εκτός έδρας και την τέταρτη στο πρωτάθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν το απόγευμα της Δευτέρας θα πάει στο Τσίρειο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία η οποία προήλθε από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά κι από τις σπουδαίες εμφανίσεις της που έκανε το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Γιουνάιτεντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Νιλ Λένον θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Φουάντ Μπασίρου, απ’ εκεί και πέρα οι Κασάμα,.Κούσουλος και Ψάλτης ίσως τεθούν και πάλι στην διάθεση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού για το παιχνίδι της Δευτέρας.