Home TOP NEWS Κάθε παιχνίδι είναι must win

Κάθε παιχνίδι είναι must win

Μετά και την τελευταία ήττα που γνώρισε η ομάδα μας από την Πάφο FC το κάθε παιχνίδι απ’ εδώ και πέρα για τους ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα χαρακτηρίζεται ως must win και έτσι χαρακτηρίζεται και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Αποέλ.


Σε μια βδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει άλλο ένα κρίσιμο τεστ, με τον Βέγλο τεχνικό και τους συνεργάτες του να θέλουν διακαώς να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση η οποία θέλουν να συνοδευτεί με το τρίποντο, το οποίο θα ανεβάσει την ομάδα μας τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Στο “Ηλίας Πούλλος” γνωρίζουν τι εστί “αιώνιο” ντέρμπι κι άπαντες θα κληθούν σε επτά βράδια από σήμερα να παρουσιαστούν στο τερέν του ΓΣΠ με το “μαχαίρι στα δόντια”, να τα δώσουν όλα για τη νίκη, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι απαγορευτικό από την στιγμή που τα βαθμολογικά δεδομένα έχουν διαμορφωθεί έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί.

Μετά το ντέρμπι με τους “γαλαζοκίτρινους” θα ακολουθήσουν δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα τα οποία θα γίνουν και δύο στο ΓΣΠ, με Καρμιώτισσα και Ακρίτα Χλώρακας και αν ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να παρουσιαστεί όπως πρέπει θα μπορέσει να “χτυπήσει” έξι βαθμούς.

Συνεπώς με τα πιο πάνω δεδομένα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τον Αποέλ την ερχόμενη Κυριακή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να “διψούν” όσο τίποτε άλλο για τη νίκη σε αυτό.