Home TOP NEWS Αυξάνονται οι επιλογές μεσοεπιθετικά!

Αυξάνονται οι επιλογές μεσοεπιθετικά!


Είδαμε χθες τα πλάνα από την προπόνηση της ομάδας και σε αυτά διακρίνονται μαζί με τους συμποδοσφαιριστές τους να προπονούνται και οι Τατζούρι Σράντι, Φώτης Παπουλής και Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Ο Ελλαδίτης είναι παροπλισμένος εδώ και πάνω από ένα μήνα και πλέον μπαίνει στις επιλογές του Γιανίκ Φερέρα. Είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε και στην αποστολή στον επερχόμενο αγώνα με την Πάφο την Κυριακή.

Ανεβάζει το ρυθμό του και ο Τατζούρι Σράντι. Ήταν στην αποστολή στους τελευταίους δύο αγώνες όμως δεν χρησιμοποιήθηκε. Αναμένεται πως θα είναι και στον αγώνα που ακολουθεί στον πάγκο και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τον δούμε κι αυτόν στο γήπεδο.

Ο Ζαχαρίου δούλεψε αρκετά το τελευταίο διάστημα, προπονείται κανονικά και δεν αποκλείεται να τον δούμε κι αυτόν στην αποστολή.

Τον Παπουλή τον γνωρίζουμε. Μπορεί να αποτελέσει μία επιλογή η οποία μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση ενώ αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε για πρώτη φορά τον Λίβυο μεσοεπιθετικό στο γήπεδο. Λύση μεσοεπιθετικά μπορεί να δώσει και ο Ζαχαρίου ο οποίος είχε αρκετές ατυχίες μέχρι στιγμής στη παρουσία του στην ομάδα μας.