Home TOP NEWS Έρχεται παιχνίδι απαιτητικό, με υψηλό βαθμό δυσκολίας

Έρχεται παιχνίδι απαιτητικό, με υψηλό βαθμό δυσκολίας


Έχει βαθμό δυσκολίας η αναμέτρηση που βρίσκεται μπροστά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η Νέα Σαλαμίνα είναι ομάδα με φιλοδοξίες, είναι ομάδα με ικανότητες, μας κέρδισε άλλωστε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον δύσκολο αγώνα μπαίνει στην τελική του ευθεία, ο Γιανίκ Φερέρα καταστρώνει το πλάνο του και δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες. Άλλωστε οι ανάγκες αυτού του παιχνιδιού ενδεχομένως να κριθούν διαφορετικές σε σχέση με τα τελευταία μας νικηφόρα παιχνίδια. Όπως και να έχει ο στόχος παραμένει ασφαλώς ίδιος. Νίκη και μόνο νίκη για να συνεχίσουμε την αντεπίθεση μας και να καθαρίσουμε μια και καλή την υπόθεση εξάδα.

Μέσα από τις προπονήσεις θα κριθεί η αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών και κατά πόσο θα είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο Ζαχαρίου πάντως μένει σίγουρα εκτός. Βλετιώνεται συνεχώς η κατάσταση του Παπουλή και δεν αργεί η επιστροφή του ενώ θα αναμένουμε να δούμε και για τον Χαραλάμπους. Ενδεχομένως να δοθεί η ευκαιρία στον Φερέρα να δει για πρώτη φορά στο γήπεδο τον Τατζούρι Σράντι, ο οποίος θα πάρει, όπως λέχθηκε, τον χρόνο του.

Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις για τον αγώνα, το κλίμα και η ψυχολογία στην ομάδα είναι πολύ καλά και ζητούμενο είναι να συνεχίσει η ομάδα, πέρα από το νικηφόρο σερί, να ανεβαίνει κι άλλο αγωνιστικά.