Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Καθάρο προβάδισμα που μας δίνει άνεση

Ημίχρονο: Καθάρο προβάδισμα που μας δίνει άνεση


Βρήκε χώρο να κινηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού η Δόξα σε καμία περίπτωση δεν επιδίωξε να κλειστεί στην άμυνα της. Στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν πολύ δημιουργικοί, χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ με τον Μπρούνο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε όμως το μομέντουμ του παιχνιδιού αφού η αντίπαλος μας κράτησε με τη σειρά της μπάλα και προσπάθησε να βρει την απάντηση στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε.

Γενικότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πιο καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο όμως βρήκε σήμερα αντίσταση από έναν αντίπλο που ουσιαστικά δεν έχει τίποτα να χάσει και παίζει πολύ πιο ελέυθερα.

Βέβαια το δεύτερο γκολ που ήρθε από τον Μπάρκερ περιόρισε τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι καλό στο παιχνίδι και έδωσε άνεση στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία προσπάθησε και για τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Είναι ματς που μας βγαίνει, η ομάδα κάνει και απόψε το καθήκον της και είναι μπροστά με το καθαρό 2-0. Τώρα μένει να κάνει τη διαχείρηση της για να ολοκληρώσει χωρίς πρόβλημα αυτό που άρχισε.

Α’ Ημίχρονο

H πρώτη πολύ καλή ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ανσαριφάρντ πήρε μπάλα πλάγια στην περιοχή, σέντραρε, αποκρούστηκε η μπάλα όμως έμεινε στην περιοχή και ήρθε ο Ψάλτης για να σουτάρει με μία όμως δεν βρήκε στόχο απόευνοϊκή θέση.

Στο 6ο λεπτό ο Κακουλλής δέχθηκε πολύ ωραία μπαλιά από τον Μίλετιτς, κατέβασε υπέροχα στην περιοχή και έφερε τη μπάλα προστά του, σούταρε για να σκοράρει όμως η μπάλα έφυγε έξω. Ήταν τεράστια ευκαιρία.

Στο 11ο λεπτό ο Μπάρκερ πήρε μπάλα από δεξιά και με την ταχύτητα του μπήκε στην περιοχή, έδωσε πάσα στο ύψος του πέναλτι στον Μπρούνο που σούταρε εύστοχα για να ανοίξει το σκορ.

Από κόρνερ απειληθήκαμε για πρώτη φορά με την κεφαλιά που έγινε στο δέυτερο δοκάρι από τον Αντενόν να αποκρούεται στη γραμμή από τον Μπασιρού στο 16ο λεπτό. Στην εξέλιξη της φάσης έγινε κι ένα σουτ το οποίο ήταν άστοχο. Πέρασε δίπλα από τηυν εστία του Ουζόχο.

Ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής στο 29ο λεπτό. Πήρε πάσα στο ανοικτό γήπεδο, έτρεξε δίπλα στον αμυντικό, έφτασε στην περιοχή και πλάσαρε με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω.

Στο 30ο λεπτό ο Μπάρκερ πήρε μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ύστερα από γύρισμα από δεξιά του Ανσαριφάρντ, έκανε διπλή προσπάθεια ο Άγγλος για να πλασάρει στη γωνία της εστίας του Σισκόφσκι.