Home TOP NEWS Το πιστεύουν γιατί νιώθουν πως έιναι καλύτεροι!

Το πιστεύουν γιατί νιώθουν πως έιναι καλύτεροι!


«Μπορούμε ακόμα και για το πρωτάθλημα…», ανέφερε στην τελευταία εκπομπή ”Total Green” ο Άνταμ Λανγκ. Και αυτό που εξέφρασε είναι βέβαιο πως βρίσκει σύμφωνους όλους στην ομάδα. Εννοούμε τους ποδοσφαιριστές.

Η πεποίθηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ανατρέψει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους και να γίνει σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου, δεν πηγάζει μόνο από το γεγονός πως υπάρχουν οι μαθηματικές ελπίδες, αλλά και από το αίσθημα των ίδιων των ποδοσφαιριστών ότι είναι καλύτεροι από τους συναδέλφους τους στις άλλες ομάδες.

Κι όποιος έχει μιλήσει δημόσια μέχρι στιγμής για τα νέα δεδομένα που ισχύουν εδώ και ένα δίμηνο στο «Ηλίας Πούλλος», αναφέρθηκε σε έναν πολύ απαιτητικό προπονητή ο οποίος βάζει νέες ιδέες στο παιχνίδι της ομάδας και αποτελεί έναν άνθρωπο τον οποίο, δείχνουν και λένε οι ίδιοι οι παίκτες πως πιστεύουν. Οπότε ότι κι αν λέει ο κάθε ένας για τον Φερέρα, σημασία έχει πως το κλίμα στο Γέρι ήδη έχει αλλάξει.

Η αυτοπεποίθηση όλων αναπτερώθηκε, η ομάδα βγάζει πολύ καλό πρόσωπο στο γήπεδο την ώρα μάλιστα που ο προπονητής διαρκώς τονίζει πως ακόμη δεν έχουμε πιάσει το «πικ» της απόδοσης μας. Οπότε γιατί όχι; Άμα το λένε οι ίδιοι μέσα από την ομάδα εμείς γιατί να μην το πιστεύουμε;