Home TOP NEWS Φερέρα: «Είτε με Κολπ, είτε με Γκουαρδιόλα τίποτα δεν θα άλλαζε… έγιναν...

Φερέρα: «Είτε με Κολπ, είτε με Γκουαρδιόλα τίποτα δεν θα άλλαζε… έγιναν λάθη ανεξήγητα»


Είπε μετά το παιχνίδι ο Φερέρα, στη διάσκεψη τύπου…

Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ένας παίκτης χάνει μία πάσα στα δέκα μέτρα. Απέναντι στην Σαλαμίνα δεν κάναμε καλο παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί απέναντι στην Πάφο κι εκεί που πίστευα ότι αυτό ήταν το χαμηλότερο μας σημείο ήρθε το σημαρινό. Έγιναν λάθη που δεν μπορώ να τα εξηγήσω.

Που μπορεί να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος; Εύχομαι να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Το να μιλήσω για τίτλους ή τριάδα δεν έχει ουσία. Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. 

Στον πάγκο σήμερα είπα ότι είτε τον Κλοπ είτε τον Γκουαρδιόλα δεν θα άλλαζε κάτι σήμερα. Δεν μιλάω γενικά αλλά για σήμερα.

Για τα μεταγραφικά αν είναι ευχαριστημένος: Αυτή είναι η ομάδα που έχουμε και δεν θα έρθουν άλλοι παίκτες. 

Έχουμε ποιότητα στην ομάδα, ίσως όχι σε κάθε τομέα για να παίξουμε όπως μου αρέσει να παίζουμε. Η ποιότητα στις προπονήσεις είναι ψηλή. Προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια, τακτικά, σωματικά όμως πιστεύω πως τα λάθη μας είναι στο μυαλό μας. Θα τους ρωτήσω αύριο ίσως μπορούν να απαντήσουν. Ο προπονητής μπορεί να δώσει κίνητρο με το να φοβήσει τους παίκτες του, είτε με το να ανταμοίψει τους παίκτες όμως το καλύτερο κίνητρο έρχεται από την καρδιά. Αυτό έλειψε απόψε. 

Όταν πρέπει να παρακαλέσω, τη στιγμή που είμαστε πίσω με 2-1, τον παίκτη μου να τοποθετηθεί στην αντίπαλη περιοχή, τότε έχουμε πρόβλημα. Είμαι γενικά αισιόδοξος σαν ανθρωπος, αγαπώ με πάθος τη δουλειά μου, όμως αυτά που λέω σήμερα είναι ρεαλιστικά.