Home TOP NEWS Είναι κι αυτός που πρέπει να ανεβάσει ο Σωφρόνης

Είναι κι αυτός που πρέπει να ανεβάσει ο Σωφρόνης

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και κυρίως μέσα στον Απρίλη η ομάδα μας θα έχει σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια κυρίως στον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στην Πάφο FC.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα θέλει μέχρι το πρώτο παιχνίδι που είναι ορισμένο να γίνει στις 6 Απριλίου στο “Στέλιος Κυριακίδης” να έχει όσο το δυνατό τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, ετοιμοπόλεμους.

Αυτές τις μέρες λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ο κόουτς δουλεύει με πολλούς λίγους στο “Ηλίας Πούλλος” και με αρκετούς νεαρούς, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήταν σε αγωνιστική κάμψη τους οποίους καλείται να ανεβάσει.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιαν Λέτσιακς. Ο Τσέχος ακραίος μπακ στις πρώτες του σεζόν με τα πράσινα μας έδειξε τι πάστα ποδοσφαιριστής, ενώ είναι κοινώς παραδεκτό ότι είναι ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος όμως βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, όπως καλείται να βρει το “κουμπί” του Μορέτο Κασάμα, καλείται να βρεί κι αυτό του Λέτσιακς, αλλά κι άλλων βασικών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα χρειαστούν στην προσπάθεια που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για κατάκτηση του κυπέλλου.

Πάντως στα τελευταία ματς που χρησιμοποιήθηκε ο Λέτσιακς έδειξε να είναι ανεβασμένος, ωστόσο ακόμη χρειάζεται αρκετό δρόμο να φτάσει στα επίπεδα που τον συνηθίσαμε κι αυτό το αναγνωρίζει τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο Σωφρόνης Αυγουστή.