Home TOP NEWS Οι συμμετοχές των Διεθνών, η διαχείριση και το rotation

Οι συμμετοχές των Διεθνών, η διαχείριση και το rotation

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζονται οι προπονήσεις ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (2/4) κόντρα στην Πάφο FC για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και την τεχνική ηγεσία να έχουν στο μυαλό τους και τον πρώτο ημιτελικό με την Πάφο FC.


Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν αρκετοί από τους Διεθνείς μας στο “Ηλίας Πούλλος”, ενώ το προπονητικό κέντρο θα γεμίσει για τα καλά από αύριο καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να κάνουν μακρινά ταξίδια για να επιστρέψουν στο νησί μας και όλοι μαζί θα πατήσουν “γκάζια” για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Με την ολοκλήρωση λοιπόν, των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του έχουν πλέον ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά τις συμμετοχές των Διεθνών και αναλόγως αυτού θα προχωρήσει και στην ενδεδειγμένη διαχείριση του ρόστερ. Πλην του Νικόλα Παναγιώτου οι υπόλοιποι δώδεκα ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στα παιχνίδια των Εθνικών τους, με τους Λανγκ, Κασάμα και Ουζόχο να προσθέτουν 180λεπτά στα πόδια τους, αφού έπαιξαν φουλ σε δύο αγώνες.

Συνεπώς με τα δεδομένα που έχει στα χέρια του ο Κύπριος κόουτς θα κάνει και την διαχείριση του ρόστερ του στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Πάφο FC στο πρωτάθλημα, έχοντας φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλό του και το σημαντικό παιχνίδι επίσης με την Πάφο FC τέσσερεις μέρες μετά στο κύπελλο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται λοιπόν να προχωρήσει σε rotation στα δύο παιχνίδια με την Πάφο FC, θέλοντας την Πέμπτη(6/4) να παορυσιάσει την ομάδα του φρέσκια και έτοιμη για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που με αυτό θα της ανοίξει τον δρόμο για πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.