Home TOP NEWS Γεμάτη βδομάδα που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα!

Γεμάτη βδομάδα που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα!

Οι εξελίξεις στο κεφάλαιο Αθλητικός Διευθυντής με τον Γέσπερ Γιάνσον να είναι σε πρώτο πλάνο, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου στις 14 Ιουνίου και το κομμάτι προγραμματισμός είναι στο προσκήνιο στο πράσινο στρατόπεδο.


Αυτή η βδομάδα που μπήκε είναι αρκετά γεμάτη για τη ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους φίλους της να αναμένουν τα νεότερα με ανακοινώσεις σε όλα τα μέτωπα. Φυσικά πέραν όλων θα προηγηθεί η γενική συνέλευση, εκεί που θα πρέπει να εγκριθεί η πρόταση και προφορική συμφωνία με τον Σταύρο Παπασταύρου και τους συνεργάτες του.

Το κεφάλαιο Αθλητικός Διευθυντής φαίνεται ότι έχει πάρει τον δρόμο του με τον Γέσπερ Γιάνσον να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός που θα έρθει να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο. Ο Σουηδός Αθλ. Διευθυντής θα είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο στη Χάμαρμπι εξ’ αποστάσεως. Ήταν μέρος της ειδικής συμφωνίας που έγινε για να τον αφήσουν να αποχωρήσει και το αποδέχθηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο κομμάτι του προγραμματισμού ο Σωφρόνης Αυγουστή και ο Σίμος Ταραπουλούζης συνεχίζουν να μελετούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι δύο τους συνεργάζονται και περιμένουν και τον Γιάνσον προκειμένου να αρχίσουν να κλείνουν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις και να στελεχώσουν όπως πρέπει το πράσινο ρόστερ.