Home TOP NEWS Να τα δώσουν όλα και… να φέρουν την υπόθεση στο “καυτό” ΓΣΠ

Να τα δώσουν όλα και… να φέρουν την υπόθεση στο “καυτό” ΓΣΠ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το πρώτο Ευρωπαϊκό της ταξίδι, το οποίο φέτος ξεκινάει από το Αζερμπαϊτζάν στις 27 Ιουλίου, οπού εκεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καμπάλα.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προπονήσει σήμερα τους ποδοσφαιριστές μας για τελευταία φορά επί Κυπριακού εδάφους, καθώς αύριο όλοι μαζί θα μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Αζερμπαϊτζάν, όπου εκεί θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης.

Αν εξαιρέσουμε τους Εράκοβιτς και Πάρη Ψάλτη που είναι παροπλισμένοι, ο Σωφρόνης Αυγούστη θα έχει μαζί του σε αυτό το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, όλους τους ποδοσφαιριστές του και θα προσπαθήσει να κατεβάσει στον αγωνιστικό χώρο μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να “χτυπήσει” το παιχνίδι.

Πάντως στο ρόστερ της ομάδας μας, υπάρχουν αρκετοί παίκτες με εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, αλλά και γενικότερα εμπειρίες από την Ευρώπη και ο Σωφρόνης Αυγουστή ίσως “ποντάρει” σε αυτούς, έτσι ώστε να τα δώσουν όλα και η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Αζερμπαϊτζάν.

Είναι σημαντικό λοιπόν στην πρώτη Ευρωπαϊκή “μάχη” η οποία έρχεται τόσο σύντομα από τον καιρό που ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, όλοι ποδοσφαιριστές μας, νέοι, αλλά και παλιοί, να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους κόντρα στους Αζέρους για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και να φέρουν την υπόθεση πρόκριση στο “καυτό” ΓΣΠ.