Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλη νίκη και δύσκολη για να πιάσουμε κορυφή

Match Report: Μεγάλη νίκη και δύσκολη για να πιάσουμε κορυφή


Πολύ σημαντική νίκη πήρε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τελικό 2-1 αντικατοπτρίζει και τη δυσκολία του παιχνιδιού το οποίο ήταν πολύ αγχωτικό αφού το προβάδισμα μας ήταν ρευστό μέχρι το τέλος. Το γκολ του Μπέζους μας έδωσε προβάδισμα σχετικά νωρίς στο πρώτο μέρος όμως η Καρμιώτισσα βρήκε απάντηση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου για να ισοφαρίσει. Το γκολ της νίκης ήρθε από τον Κακουλλή με πέναλτι.

Πάτησε αμέσως την αντίπαλη περιοχή η ομάδα θέλοντας να στείλει μήνυμα επιθετικότητας από το ξεκίνημα. Μετά το πεντάλεπτο προσπάθησε να κάνει και η Καρμιώτισσα αισθητή την παρουσία της επιθετικά. Κράτησε περισσότερο μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ και γυρόφερνε την αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να μπορεί να γίνει απειλητική.Ήταν κάπως αργός ο ρυθμός μας και πέρα από κάποια στημένα μέσα από τα οποία μπορέσαμε να μαζέψουμε παίκτες στην αντίπαλη δεν βρίσκαμε τους διαδρόμους.

Από ένα σημείο και μετά άλλαξε ταχύτητα η ομάδα, απείλησε πρώτα σοβαρά με ένα γύρισμα του Σιπριάνο από δεξιά και ΄λιγο αργότερα από την άλλη πλευρά ήρθε το γκολ με τον Λοΐζου να καταγράφει ασίστ και τον Μπέζους να σκοράρει.

Έψαξε άμεσα απάντηση η Καρμιώτισσα με τον Ουζόχο να κάνει σπουδαία επέμβαση ενώ ακολούθησε τεράστια ευκαιρία από τον Λοΐζου.

Έπεσε ακολούθως κάπως ο ρυθμός ξανά με την Καρμιώτισσα ωστόσο να ανεβάζει παίκτες πιο ψηλά και να πιέζει. Και σε ένα ανέβασμα της βρήκε γκολ με κεφαλιά του Κατσαντώνη.

Χάσαμε τη συνοχή μας στο τέλος του ημιχρόνου, δώσαμε δικαίωμα στην αντίπαλο μας και το πληρώσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η Καρμιώτισσα που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο όμως εμείς χάσαμε την πρώτη ευκαιρία και στην εξέλιξη, στο κόρνερ, κερδίσαμε πέναλτι για να σκοράρει ο Κακουλλής.

Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που έφτανε πιο κοντά στο γκολ όμως δεν μπορούσε να το καθαρίσει και έτσι το παιχνίδι μας πήρε με το άγχος μέχρι το τέλος.

Το τρίποντο μας ανεβάζει στην κορυφή και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

Α Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ έγινε στο 8ο λεπτό από τον Μπέζους έξω από τη περιοχή το οποίο ήταν άστοχο.

Από δύσκολο σημείο προσπάθησε ο Μπέζους στο 17ο σουτ να απειλήσει όμως η προσπάθεια του ήταν άστοχη.

Στο 19ο λεπτό ο Σεμέδο έφυγε γρήγορα μπροστά, έφυγε στην πλάτη  του ο Σιπριάνο που πήρε πάσα, έκανε γύρισμα στην περιοχή δεν μπόρεσε ο Κακουλλής ενώ ούτε ο Λοΐζου έκανε κίνηση προς την μπάλα.

Στο 20ο λεπτό ο Λοΐζου έκανε ωραία προσπάθεια από δεξιά, έκανε χαμηλά τη σέντρα προς τον Κακουλλή που πιέστηκε και έπεσε, η μπάλα κατέληξε στον Μπέζους που σούταρε για να σκοράρει. 

Στο 24ο λεπτό ο Ουζόχο έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Νεοφύτου στπ παραθυράκι.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου στο 25ο λεπτό μπροστά στο τέρμα σουταρε έξω.

Στο 26ο λεπτό ο Λοΐζου σέντραρε, ο Κακουλλή πετάχτηκε για κεφαλιά μόνος μπροστά στο τέρμα όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Στο 28ο λεπτό ο Κοβάσεβτις έκανε σουτ από απόσταση με τη μπάλα να πηγαίνει στον Ουζόχο.

Στο 38ο λεπτό ο Λουκίλι έστειλε μπαλιά στην περιοχή μας, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Κατσαντώνης και σκόραρε στην κλειστή γωνία του Ουζόχο.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Καρμιώτισσα στο 40ο λεπτό με σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο πέρασε έξω.

Β’ Ημίχρονο

Στο 55ο λεπτό ο Μπασιρού έδωσε κάθετα στον Κακουλλή πλάγια, έκανε γύρισμα παράλληλο, λίγο έλειψε να βάλει αυτογκολ ο αμυντικός της Καρμιώτισσας.

Στο 55ο λεπτό σφύριξε πέναλτι ο διαιτητής για χέρι στην περιοχή ύστερα από κεφαλιά του Κούσουλου. Ελέγχθηκε η φάση από το VAR και επικυρώθηκε. Το εκτέλεσε ο Κακουλλής και σκόραρε.

Εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Μπέζους, έγινε μπέρδεμα στην περιοχή, πετάχτηκαν τρεις πάικτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να την σπρώξουν στα δίκτυα όμως ο Ανέστη την άρπαξε από το έδαφος.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Λοΐζου στο 70ο λεπτό.

Τεράστρια ευκαιρία έχασε ο Ψάλτης στο 71ο λεπτό αφού πήρε πάσα κάθετη από τον Λοΐζου κι αντί να τελειώσει μόνος τη φάση  πήγε για πάσα και χάθηκε η φάση.

Στο 76ο λεπτό ο Μπέζους εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ το οποίο απέκρουσε ο Ανέστη.

Βγήκε ο Σεμέδο και πέρασε στη θέση του ο Σίμιτς στο 76ο λεπτό.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σίμιτς ο οποίος πήρε πάσα από τον Λοΐζου από πλάγια θέση, έκανε σουτ με μία από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 80ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπέζους πάνω στον Ανέστη.

Στο 81ο λεπτό ο Κακουλλής έδωσε τη θέση του στον Ανσαριφάρντ.

Βγήκε ο Μπέζους και μπήκε στη θέση του ο Φράνσον στο 87ο λεπτό.