Home TOP NEWS Tι λέει για Λανγκ ο εκπρόσωπος του, ο οποίος μίλησε και με...

Tι λέει για Λανγκ ο εκπρόσωπος του, ο οποίος μίλησε και με Γέσπερ


Σε ότι αφορά στον Άνταμ Λανγκ είναι παραδεκτό από όλους πως πρόκειται για έναν από τους πιο σοβαρούς επαγγελματίες που ήρθαν ποτέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σαφώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται, πόσο μάλλον ο Άνταμ ο οποίος έχει πλούσιες παραστάσεις από Ευρωπαϊκό και διεθνές ποδόσφαιρο.

Με αφορμή το θέμα που προκύπτει ύστερα από μία τοποθέτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή μας, η ιστοδελίδα nb1.hu επικοινώνησε με τον μάνατζερ του, Ζόλταν Ιλές, ο οποίος ανέφερε: «Είναι ανεξήγητη η απόφαση να μην αγωνίζεται στην ομάδα του ο Άνταμ. Είναι σε καλή φόρμα και το δείχνει με την Εθνική του, παρά το γεγονός ότι έχει γίνει αναπληρωματικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάντως νιώθει καλά στη Κύπρο, του αρέσει που παίζει ποδόσφαιρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει μάλιστα αγοράσει και σπίτι εκεί. Υπήρξε πρόσφατα ενδιαφέρον γι’ αυτόν από γειτονικές χώρες, ακόμα κι από Νότια Κορέα όμως αυτό δεν θα ήταν προς το συμφέρον του σε ότι αφορά στην παρουσία του στην Εθνική του. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτεται είναι το πως θα βοηθήσει την Εθνική του».

Ο Ζόλταν Ιλές ανέφερε ότι μίλησε και με τον Αθλητικό διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Άνταμ. Του είπε ο Γέσπερ Γιάνσον ότι ο Άνταμ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το κλαμπ και πως είναι προς το συμφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παίζει και ότι, σύμφωνα πάντα με τον Ζόλταν Ιλές, δεν θα δίσταζε η ΟΜΟΝΟΙΑ να τον παραχωρήσει με δανεισμό.