Home TOP NEWS Είδε πράγματα με Δόξα κι αρχίζει να “χτίζει” σε αυτά

Είδε πράγματα με Δόξα κι αρχίζει να “χτίζει” σε αυτά

Ο Τσέτιλ Ρέκνταλ το περασμένο Σάββατο(13/1) έκανε το ντεμπούτο το στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το οποίο μάλιστα ήταν νικηφόρο και έτσι του επέτρεψε να πανηγυρίσει τη δεύτερη του νίκη σε ντεμπούτο σε πάγκο ομάδας που αναλαμβάνει.


Με την τροπή που πήρε το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα και το γρήγορο προβάδισμα, ο Νορβηγός κόουτς, αλλά και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουν αρκετά και χρήσιμα πράγματα από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και να τα καταγράψουν στα μπλοκάκια τους.

Επίσης, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ “κλείδωσε” το τρίποντο από νωρίς έδωσε την ευκαιρία στον Ρέκνταλ να κάνει και τις κινήσεις του (πέντε στο σύνολο) από τον πάγκο και έτσι είχε την δυνατότητα να δει μια δεκαεξάδα ποδοσφαιριστών να αγωνιζόνται μαθαίνοντας κι αυτός με την σειρά του κάποια πράγματα γι’ αυτούς.

Την ερχόμενη Πέμπτη ο Σκανδιναβός κόουτς θα έχει άλλη μια ευκαιρία στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Διγενή Ύψωνα κι αν όλα κυλήσουν, όπως κύλησαν στο παιχνίδι με την Δόξα να βγάλει εκ νέου συμπεράσματα για την ομάδα και να ξεκινήσει το “χτίσιμο” για τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και κυρίως για τα τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι με Πάφο FC, ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση