Home TOP NEWS Έντονη κινητικότητα στην ομάδα και αναμονή από τον κόσμο

Έντονη κινητικότητα στην ομάδα και αναμονή από τον κόσμο


Από χθες οι πληροφορίες που αφορούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας είναι πολλές και σε διαφορετικά μέτωπα.

Τελευταία πληροφόρηση αφορά στο ενδιαφέρον για τον Μάριους Στεπίνσκι του Άρη. Φαίνεται ότι η προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να κάνει δικό της τον Πολωνό είναι έντονη.

Πληροφορούμαστε ότι και για τον Μαυροβούνιο επιθετικό Ντούσαν Μπάκιτς υπάρχει ενδιαφέρον και είναι κι αυτός μεταξύ των υποψηφίων για να αποκτηθεί.

Από κει και πέρα η πληροφορία που θέλει τον Γιαν Λέτσιακς να ενδιαφέρει ομάδα από την Ελλάδα δεν απέχει από την πραγματικότητα και θα εξαρτηθεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ αν θα επιλέξει να τον παραχωρήσει.

Είναι και το θέμα του Λοΐζου ανοικτό και παρά το γεγονός πως είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες ότι η πιθανότητα του να μετακομίσει στην Ολλανδία είναι αυξημένες, θα πρέπει να αναμένουμε διότι όσο το θέμα δεν κλείνει οριστικά τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Το βέβαιο είναι πως η κινητικότητα τις τελευταίες ώρες είναι έντονη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τη στιγμή που ο κόσμος παρακολουθεί τις πληροφορίες να βγαίνουν προς τα έξω και να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις οι οποίες αναμένεται να γνωστοποιηθούν επίσημα.

Είμαστε στην 25η μέρα του Ιανουαρίου, μεταγραφή δεν έχει γίνει, η κλεψύδρα αδειάζει, η ΟΜΟΝΟΙΑ «πονάει» αγωνιστικά και είναι κρίσιμο το πως θα κινηθεί μέχρι το τέλος του χειμερινού μεταγραφικού παράθυρου.