Home TOP NEWS Κρίμα, πραγματικά κρίμα!

Κρίμα, πραγματικά κρίμα!

Σε μια χρονιά που έδειχναν τα πράγματα να μην εξελίσσονται και πολύ θετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, πάρθηκαν κάποιες σημαντικές αποφάσεις από την Διοίκηση πριν την έναρξη των πλέι – οφ, οι οποίες εκ των αποτελεσμάτων φάνηκαν καθοριστικές και αποτελεσματικές.


Είδαν αρχικά την πόρτα εξόδου οι Γέσπερ Γιάνσον και Τσέντιλ Ρέκνταλ, ανέλαβε την ομάδα μας ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έφερε την προώρη “Ανάσταση”, καθώς στην διαδικασία των πλέι – οφ, πήρε έξι νίκες ίσως γίνουν και επτά στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο FC, κατάφερε να εξασφαλίσει την τρίτη θέση(δεν χάνεται πλέον) προσπερνόντας δύο ομάδες, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται και στον τελικό κυπέλλου.

Μέχρι και τις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος και πριν την έναρξη των πλέι – οφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάλευε για να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα κι αφού κατάφερε να μπει εκεί οι “μάγκες” του κ.Αναστασίου με όσες δυνάμεις είχαν μέσα από συνεχόμενα παιχνίδια τα έδωσαν όλα, ενώ μας έκαναν να πιστέψουμε ακόμη και στο μεγάλο θαύμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πραγματικά οι ποδοσφαιριστές μας, στην β’ φάση του πρωταθλήματος έκαναν πορεία πρωταθλητισμού, νίκησαν δύο φορές τον περσινό πρωταθλήτη, Άρη, νίκησαν δύο φορές την Ανόρθωση που υποχρεώσε σε απώλειες τις δύο πρώτες ομάδες, νίκησε δύο φορές τον πρωτοπόρο Αποέλ, όμως η μεγάλη ανατροπή δεν μπόρεσε να γίνει ποτέ αφού στοίχισαν οι δύο ήττες από ΑΕΚ και η ισοπαλία από την Πάφο.

Ο τίτλος που δώσαμε στο συγκεκριμένο άρθρο, αποτυπώνει αυτό που νιώθουμε όλοι βαθιά μέσα μας σήμρα, μετά από αυτά που είδαμε να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην διαδικασία των πλέι – οφ. Είναι κρίμα, πραγματικά κρίμα, αυτή η υπερπροσπάθεια απ’ όλους, προπονητή, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, να μην επιβραβεύεται στο τέλος της σεζόν με κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση και την Ευρώπη.

Αν πιάσουμε τα πράγματα λίγο πιο πίσω, αν γίνονταν κάποια πράγματα πιο σωστά πριν την έναρξη της φετινής σεζόν ή στον σωστό χρόνο γίνονταν κάποιες διορθωτικές κινήσεις, αν δεν χάναμε ανέλπιστους βαθμούς σε παιχνίδια που η ομάδα ήταν το φαβορί, τώρα θα μπορούσαμε να είμαστε εδώ και να γράφουμε ότι απομένει μια αγωνιστική και να ετοιμαζόμαστε για να σηκώσουμε την κούπα του πρωταθλήτη.

Με τα “ΑΝ” όμως δεν κερδίσε κανένας πρωταθλήματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό έχει να κάνει την δεδομένη στιγμή, είναι να “χτίσει” πάνω στην πορεία που είχε στα πλέι – οφ για τη νέα σεζόν και με σωστές κινήσεις το καλοκαίρι, να “εμβολιαστεί” η ομάδα σωστά, έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει, στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Φυσικά άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο δεν βλέπουν τόσο μακριά, πρώτιστος στόχος τώρα, μετά που “κλείδωσε” και η Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, είναι η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου κυπέλλου, έτσι ώστε αυτή η χρονιά να κλείσει τουλάχιστον με ένα τίτλο, ο οποίος αν έρθει θα είναι και η μεγάλη επιβράβευση των ποδοσφαιριστών για τα όσα έδωσαν τους τελευταίους μήνες.

Του Παναγιώτη Τούμπα