Home TOP NEWS Προσγειωμένα, με μυαλό και τα… πόδια κάτω στο έδαφος!

Προσγειωμένα, με μυαλό και τα… πόδια κάτω στο έδαφος!

Η νίκη επί του Άρη με 3-0, η οποία μάλιστα ήταν η δεύτερη στα πλέι – οφ, σε συνάρτηση με την ήττα του Αποέλ από την Ανόρθωση, έβαλε ξανά την ομάδα μας μετά από μια βδομάδα στο “κόλπο” της διεκδικήσης του φετινού πρωταθλήματος.


Η διαφορά που χωρίζει την ομάδα μας την δεδομένη στιγμή από την κορυφή έχει συρρικνωθεί στους τέσσερεις βαθμοί κι ενώ στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος απομένουν άλλοι τέσσερεις αγώνες, οι δύο εξ’ αυτών μάλιστα να είναι με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη(Αποέλ) και δεύτερη θέση (ΑΕΚ).

Τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί σίγουρα μας επιτρέπουν να ονειρευόμαστε τον τίτλο, ωστόσο άπαντες από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο οπαδό, αλλά κι από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να δούμε την συνέχεια προσγειωμένα και με τα πόδια κάτω στο έδαφος.

Όπως φάνηκε μέσα από την διαδικασία των πλέι – οφ, όλες οι ομάδες παίζουν η κάθε μία για τον δικό της λόγο και σίγουρα για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει μέχρι την κορυφή, πρέπει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που απομένουν να δείχνει χαρακτήρα και μέταλλο μεγάλης ομάδας και παράλληλα να αποφύγει τα λάθη που θα της κοστίσουν βαθμούς.

Πάντως για την ώρα στο “Ηλίας Πούλλος” δεν σκέφτονται τίποτε άλλο, ούτε για κορυφή, ούτε για πρωτάθλημα, σκέφτονται μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης και πως η ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης για τον τελικό κι ακολούθως θα ανοίξουν τον φάκελο Ανόρθωση που έστειλε μηνύματα με τις εμφανίσεις της κόντρα σε Άρη και Αποέλ.