Home TOP NEWS “Σίγησε” μετά τον Αποέλ, να κάνει Restart με Αποέλ!

“Σίγησε” μετά τον Αποέλ, να κάνει Restart με Αποέλ!

Ο Μάριους Στεπίνσκι μετρά 15συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, στις οποίες κατάφερε να πετύχει έξι τέρματα και να δώσει και δύο ασίστ.


Το τελευταίο τέρμα, ο Πολωνός στράικερ το πέτυχε απέναντι στον Αποέλ από την άσπρη βούλα και το οποίο ήταν αυτό που χάρισε την δεύτερη εφετινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους”.

Εκ τότε ακολούθησαν άλλα 5 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε ο Στεπίνσκι, ωστόσο δεν κατάφερε σε αυτά να στείλει την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό. Έφτασε κοντά στο παιχνίδι με τον Άρη στο κύπελλο αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι και στο ίδιο ματς κατέγραψε την δεύτερη του ασίστ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Κυριακή (28/04) ο Στεπίνσκι θα είναι βασικός στο παιχνίδι με τον Αποέλ και θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και όλοι αναμένουν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει το ζητούμενο που είναι η νίκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αποέλ, όπως και η Ανόρθωση είναι οι δύο ομάδες που ο Στεπίνσκι βρίσκει τέρματα, φυσικά κόντρα στον Βαρωσιώτικο σύλλογο δεν τα κατάφερε, ευελπιστεί όμως ότι θα τα κατάφερει κόντρα στον “αιώνιο”.