Home Blog

Ανακοινώθηκε η αποστολή για το ντέρμπι


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι.

Η αποστολή  αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή.

Ο Πάρης Ψάλτης έμεινε προoλητικά εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Primetel


Εξαργύσωση της μεγάλη προσπάθειας ή παράταση στην αγωνία;

Η πρώτη ευκαιρία για να κλειδώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ Ευρωπαϊκό εισιτήριο χάθηκε την περασμένη Κυριακή. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδιζε την ΑΕΚ στη Λάρνακα θα «κλειδωνε» τη θέση της στο Κόνφερενς Λιγκ, θα μαχόταν ακόμα για το πρωτάθλημα και βεβαίως θα είχε μπροστά της τον τελικό κυπέλλου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, έτσι αύριο θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία για να πετύχει αυτό που λίγοι πίστευαν δύο μήνες προηγουμένως.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι αν αύριο ο Άρης δεν κερδίσει την Πάφο τότε για την ΟΜΟΝΟΙΑ κρίνονται τα πάντα. Θα είναι στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Αν όμως ο Άρης επικρατήσει στην έδρα του της αντιπάλου του, τότε μόνο με νίκη επί του Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι με το τέλος της πρότελευταίας αγωνιστικής εξασφαλισμένη στο Κόνφερενς Λιγκ.

Από κει και πέρα. Θυμίζουμε ότι, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπει στο Κόνφερενς Λιγκ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις τις στις 25 Ιουλίου. Αν κατακτήσει το κύπελλο τότε αρχίζει στις 11 Ιουλίου ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όποτε κι αν αποκλειστεί από το Γιουρόπα Λιγκ θα έχει δεύτερη ευκαιρία για ομίλους μέσω του Κόνφερενς. Αν φτάσει βεβαίως στα πλέι-οφ του Γιουρόπα τότε είναι σίγουρα σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.


Ο Νταμπράουσκας θα ήθελε τον Μάρκο Μπάκιτς υπό προϋποθέσεις, γράφουν στην Ελλάδα

Δημοσίευμα της ιστοσελίδα sportime.gr αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Βάλντας Νταμπράουσκας ο Μαυροβούνιος μέσος του ΌΦΗ Μάρκο Μπάκιτς, τον οποίο είχε υπό την καθοδήγηση του όταν ήταν προπονητής στην ομάδα της Κρήτης. Υποθέσεις κάνει η Ελλαδική ιστοσελίδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου πήγε την Ομόνοια στον τελικό του Κυπέλλου και ευελπιστεί να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στην Πάφο, ο Βάλντας Νταμπάουσκας βγάζει τα συμπεράσματά του για του χρόνου.

Ο Λιθουανός θα αναλάβει μετά το τέλος της σεζόν και δεδομένου ότι ξέρει το πρωτάθλημά μας, έχει δεχτεί ουκ ολίγες κλήσεις από τα μέρη μας.

Εύλογο να κάνουν κάποιοι και διάφορες σκέψεις για ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Τους είχε, τους ξέρει και ορισμένους τους επέλεξε. Μόνο που κάθε ομάδα έχει άλλους στόχους και άλλες ανάγκες.

Έναν θα ήθελε υπό προϋποθέσεις, τον Μπάκιτς. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή, ενώ ο Μαυροβούνιος δεν μένει και ελεύθερος.

 

 


Χρόνια πολλά, θέλουμε αύριο… κέρασμα!

Ο Γουίλι Σεμέδο γιορτάζει σήμερα. Μπήκε στα πρώτα …άντα και η ομάδα του στέλνει μέσω ανάρτησης τις ευχές της.

Στην πρώτη του χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ καταγράφει τους κορυφαίους του αριθμούς. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 14 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει μοιράσει 6 ασίστ και διανύει και ολοκληρώνει μία φουλ παραγωγική για τον ίδιο σεζόν.

Αύριο η ομάδα έχει ντέρμπι και το καλύτερο κέρασμα που θα έχει να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γκολ και να συμβάλει στη νίκη.

Χρόνια πολλά λοιπόν, με τη νίκη αύριο, πάρτι σήμερα δεν μπορεί να κάνει αφού θα την βγάλει στο γήπεδο, ας το κάνει δίπλα στο Λαό στο ντέρμπι.

Happy Birthday Willy!

 


Βγαίνει αποστολή για το ντέρμπι

Την τελευταία της προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με το Αποέλ, πραγματοποιέι το απόγευμα η ομάδα. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάνει τον σχεδιασμό του για τον αγώνα θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, σε σχέση με αυτό που παρουσίασε στην Αρένα και να τη δει να είναι στο γήπεδο ανταγωνιστική και να φεύγει στο τέλος νικήτρια.

Αναμένεται ότι θα πραγματοποιήσει αλλαγές αύριο. Η επιστροφή του Κουλιμπαλί είναι σημαντική. Έιναι εκτός οι Φαμπιάνο, Λανγκ και Μπέζους.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την πρώτη της ευκαιρία να καθαρίσει το θέμα Ευρώπη, θα έχει άλλη μία αύριο και πρέπει να την εκμεταλλευτεί.

Απόψε η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και με το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα.


Οι παίκτες να παρασύρουν τον κόσμο κι ο κόσμος τους παίκτες!

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή (28/04) απέναντι στον Αποέλ, στον οποίο θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, με την οποία θα “κλειδώσει” την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, ότι και να γινεί στον τελικό κυπέλλου.

Όσον αφορά τον κόσμο, την Κυριακή αναμένεται για ακόμη μια φορά να δώσει μαζικά το παρών του και να ντύσει για ακόμη μια φορά το ΓΣΠ στα πράσινα, έτσι ώστε να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου και να τους σπρώξει για να μπορέσουν να φτάσουν στην επιτυχία κόντρα στον Αποέλ.

Το ματς με τον “αιώνιο” αντίπαλο, όπως γράψαμε και σε άλλα μας άρθρα είναι το τελευταίο για την ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του κ. Αναστασίου θα πρέπει με την αγωνιστική τους εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών να παρασύρουν τον κόσμο, αλλά κι ο κόσμος τους παίκτες και όλοι μαζί να φτάσουν στο ζητούμενο.

Η τρίτη θέση, σίγουρα δεν αφήνει σε καμία περίπτωση ικανοποιημένο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, ικανοποιημένος μένει μόνο με την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως στο επερχόμενο ματς που είναι στην έδρα μας και μάλιστα απέναντι στον “αιώνιο”, η νίκη είναι ο κύριως στόχος για όλους και όλοι μαζί σε γήπεδο και κερκίδα θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να έρθει αυτή στην πλευρά μας.

Ο 12ος παίκτης λοιπόν, την Κυριακή επιβάλλεται να είναι από την αρχή μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι δίνοντας την ώθηση στους παίκτες για να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Αποέλ και στο τέλος παρά το ότι κόψαμε το νήμα ως τρίτοι, όλοι να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές και τον κόουτς για την προσπάθεια που έκαναν τους τελευταίους δύο μήνες, ζητώντας τους παράλληλα το κύπελλο.

 

 

 


Να πάρει εκδίκηση από την τριάρα και ψυχολογικό ντοπάρισμα!

Το “αιώνιο” ντέρμπι είναι προ των πυλών κι άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” το περιμένουν πως και πως, καθώς είναι από τα παιχνίδια, που όποια κι αν είναι η βαθμολογική θέση ή η κατάσταση των δύο ομάδων εξιτάρει πάντα τους ποδοσφαιριστές και τους δίνει τεράστια κίνητρα για να αγωνιστούν και να πάρουν τη νίκη.

Για τον Φράνσις Ουζόχο το παιχνίδι θα είναι το δεύτερο του την φετινή σεζόν απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας, καθώς κλήθηκε να αγωνιστεί και στον δεύτερο γύρο, όπου η ομάδα μας δέχθηκε τρία γκολ από τον Αποέλ και αποχώρησε από το γήπεδο με σκυφτό το κεφάλι.

Ο Νιγηριανός κήπερ, ως γνωστόν επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Άρη στο πρωτάθλημα (3-0) και εκ τότε αγωνίστηκε σε άλλα τρία με Άρη εντός και εκτός για το Κύπελλο, και Ανόρθωση, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Δυστυχώς, στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, ο Φράνσις Ουζόχο δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς δέχθηκε δύο γκολ και την Κυριακή θα επδιώξει να επανέλθει από εκεί που σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Άρη, θέλοντας κατά κάποιο τρόπο να πάρει και μια “εκδίκηση” από τον Αποέλ για τα τρία γκολ που δέχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα είναι ο Φαμπιάνο μετά το Πάσχα κι αν θα προλάβει τελικά να ενισχύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό, γι’ αυτό μια καλή εμφάνιση από τον Ουζόχο την ερχόμενη Κυριακή και ένα Clean Sheet απέναντι στον Αποέλ θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά αν τελικά κληθεί να αγωνιστεί και στα άλλα δύο παιχνίδια που θα απομείνουν.

 

 


Αρχείο αγώνων: Όλο το νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την σεζόν 2012-2013

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέσυρε από το αρχείο της το νικηφόρο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του Απόλλωνα με 2-1 το οποίο έγινε την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Δείτε όλο το παιχνίδι:


Επίσκεψη των τερματοφυλάκων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ακαδημία τερματοφυλάκων και ο… χαμός για Φαμπιάνο!

Οι τερματοφύλακες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Παπαστυλιανού και Κελεπέσιης επισκέφθηκαν την ακαδημία τερματοφυλάκων CGS.

Όπως ηταν φυσικό οι μικροί κι ανερχόμενοι τερματοφύλακες με του που είδαν τα ινδάλματα τους προκάλεσαν ένα μικρό χάμο, ενώ αρκετοί απο αυτούς έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Φυσικά όπως μαρτυρού και οι πιο κάτω φωτογραφίες, την τιμητική του είχε ο Βραζιλιάνος “Γίγαντας” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος δεν προλάβαινε να βγάζει φωτογραφίες και σέλφι μαζί με τους μικρούς.

Η ανάρτηση της CGS:

 


Θέλει τρίτη νίκη πάνω στον “αιώνιο” μετά από 14χρονια

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Αποέλ, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (28/04 | 19:00) στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Οι “πράσινοι” την φετινή σεζόν πήραν δύο φορές τον αέρα του Αποέλ, καθώς μέχρι στιγμής κατάφεραν να καταγράψουν δύο νίκες απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας. Στον πρώτο γύρο επικράτησαν με 2-1 και στην πρώτη “μάχη” των πλέι – οφ επικράτησαν με 0-1. Στον δεύτερο γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε με 3-0.

Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν την σημαντικότητα του Κυριακάτικου αγώνα και προετοιμάζονται κατάλληλα για να παρουσιαστούν όπως πρέπει, θέλοντας την ίδια ώρα να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στο σύνολο του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Άπαντες λοιπόν που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τα πάντα, να αγωνιστούν με πάθος και ψυχή, έτσι ώστε να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην τρίτη φετινή νίκη επί του “αιώνιου”, κάτι που η ομάδα μας το έχει πετύχει ξανά πριν από 14χρόνια, την χρονιά που κατέκτησε το 20ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Σίγουρα το πιο πάνω είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους στο “Ηλίας Πούλλος”, ωστόσο μεγαλύτερο κίνητρο είναι και η κατάκτηση της 3ης θέσης που δίνει το “διαβατήριο” για την Ευρώπη, χωρίς η ομάδα μας να περιμένει να κατακτήσει το κύπελλο για να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη.

 

 


Η βαθμολογία του πρωταθλήματος (34η αγωνιστική)

Δύο στροφές έχουν απομείνει για το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και στην κούρσα για τον φετινό τίτλο να έχουν απομείνει δύο άλογα μετά τα...

Τελευταίες Πράσινες Ειδήσεις

close
close