Home SPORTS NEWS Καγκάβα και Λι οι καλύτεροι στην Ασία

Καγκάβα και Λι οι καλύτεροι στην Ασία


Ο Σίντζι Καγκάβα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Λι Κέουν-Χο της Χιουντάι Ουλσάν πήραν τα βραβεία των κορυφαίων στην ήπειρό τους, και τιμήθηκαν σε τελετή της ασιατικής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας (AFC)!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ. Ο Νοτιοκορεάτης Λι βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος Ασιάτης ποδοσφαιριστής για το 2012, ενώ ο Ιάπωνας Καγκάουα έλαβε την αντίστοιχη διάκριση ως ο καλύτερος εκπρόσωπος της Ασίας από τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο Λι οδήγησε την Ουλσάν στην κατάκτηση του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής και ξεπέρασε στην ψηφοφορία τον Ιρανό Αλί Καρίμι (Περσέπολις) και τον Κινέζο Ζενγκ Ζι (Γκουάνγκζου).

Από την πλευρά του, ο Καγκάουα «εξαργύρωσε» την πολύ καλή αγωνιστική περίοδο που πραγματοποίησε με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, με μια μεγάλη μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Καγκάουα επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία του συμπατριώτη του Γιούτο Ναγκατόμο της Ιντερ και του Αυστραλού τερματοφύλακα της Φούλαμ, Μαρκ Σβάρτσερ.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr