Home SPORTS NEWS Ξανά… πρωταθλήτρια η Μόλντε

Ξανά… πρωταθλήτρια η Μόλντε


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μόλντε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Νορβηγίας, καθώς νίκησε 1-0 εντός έδρας τη Χόνεφος για την 29η αγωνιστική και εξασφάλισε μαθηματικά τον τίτλο, ενώ απομένει μία… στροφή ακόμα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος!

Βλέπετε, την ίδια ώρα η δεύτερη, Στρόμγκοντσετ ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Σάντνες (μάχεται για την σωτηρία της είναι στο +1 από την 14η θέση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία της) και έμεινε στο -4, ενώ η τρίτη του πίνακα, Ρόζενμποργκ γνώρισε επίσης την ήττα, αλλά εντός έδρας με 1-0 από τη Φρέντρικσταντ. Η τελευταία είναι στη ζώνη υποβιβασμού, έχει πετύχει δυο σερί νίκες και βρίσκεται στο -1 από τη Σόγκνταλ (είναι 14η δηλαδή στη θέση που οδηγεί στα μπεράζ ανόδου) και τη Σάντνες (είναι στην 13η θέση>

Ξεχωριστό πρόσωπο για τη Μόλντε αποτελεί ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος στη δεύτερη χρονιά του ως μάνατζερ της ομάδας ευτύχησε να πανηγυρίσει έναν ακόμη τίτλο! Μαθημένος είναι ο πρώην άσος, από τις κούπες που σήκωσε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Να θυμίσουμε πως στις 25 Νοεμβρίου στον τελικό του Κυπέλλου θα παίξουν Τρόμσο και Χοντ και για ένατη συνεχόμενη χρονιά, ο πρωταθλητής δεν έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το νταμπλ! Το τελευταίο νταμπλ στη Νορβηγία πανηγύρισε η Ρόζενμποργκ το 2003.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr