Home SPORTS NEWS Ο θεσμός των εκπλήξεων

Ο θεσμός των εκπλήξεων


Τέσσερις ομάδες απο τη Football League και τη Football League 2 ψάχνουν σήμερα στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος τη διάκριση απέναντι σε ομάδες τις Superleague. Είναι άλλωστε ο παραδοσιακός θεσμός των εκπλήξεων, παγκοσμίως, στον οποίο οι «μικρότερες» ομάδες φέρνουν τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, ο «φονέας των γιγάντων», ο Φωστήρας, υποδέχεται στον Ταύρο τον Πανιώνιο, ο οποίος θα παραταχθεί με τη δεύτερη ομάδα του και θέλει τη νίκη για να θυμίσει το παλιό καλό όνομά του.

Στη συνέχεια η σκυτάλη περνάει στο γήπεδο της Λειβαδιάς, εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Παράσχου φιλοξενεί τον Πιερικό. Οι Βοιωτοί προέρχονται απο τρεις σερί νίκες στη Superleague και ψάχνει νίκη με ευρύ σκορ για να καθαρίσει απο το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Ντέρμπι αναμένεται να γίνει στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ωστόσο απο την άλλη η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρίσκεται σε φόρμα, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της Football League.

Τέλος η Παναχαϊκή έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, έστω και αν οι ερυθρόλευκοι παραταχθούν με πολλές αλλαγές.

Αναλυτικά τα παιχνίδια σήμερα:

Φωστήρας – Πανιώνιος 14:30

Λεβαδειακός-Πιερικός 18.30

ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 18.30

Ολυμπιακός-Παναχαϊκή 20.30

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr