Home SPORTS NEWS «Παράξενο αυτό που συμβαίνει με τους διαιτητές»

«Παράξενο αυτό που συμβαίνει με τους διαιτητές»


Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η Τότεναμ στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο, εμφανίστηκε ο Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος τεχνικός της αγγλικής ομάδας, προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποία αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και οι αντίπαλοι ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις διαιτητικές αποφάσεις.

«Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό. Η βαθμολογία μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά έχουμε ένα προβάδισμα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Σήμερα παίξαμε καλά, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα, αλλά αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από τη Λάτσιο. Οι Ιταλοί απέδειξαν πως είναι πολύ δυνατοί, για αυτό δίνω τα συγχαρητήριά μου στον Πέτκοβιτς. Έπαιξαν πολύ καλύτερα από το παιχνίδι του Λονδίνου».

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: «Είναι παράξενο αυτό που έχει συμβεί, αλλά στα δύο παιχνίδια μας με τη Λάτσιο, πετύχαμε 4 γκολ και δεν μέτρησε κανένα. Περιμένω να μου πουν αν όλες οι αποφάσεις ήταν σωστές. Κρίμα, πάντως, για τις ευκαιρίες. Ένα γκολ να είχε μετρήσει, τώρα θα είχαμε προκριθεί»

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr