Home SPORTS NEWS Σνάιντερ: «Είναι χαρούμενος στο Μιλάνο…»

Σνάιντερ: «Είναι χαρούμενος στο Μιλάνο…»


Ο Γουέσλι Σνάιντερ υπογράμμισε πως είναι ευτυχισμένος στο Μιλάνο και θέλει στην Ίντερ, δηλώσεις που έγιναν πρώτη θέμα στην Ιταλία, καθώς οι σχέσεις του με τους «νερατζούρι» βρίσκονται σε οριακό σημείο! Με αποτέλεσμα να μην αγωνίζεται, αλλά στον κόσμο της ομάδας τόνισε πως είναι καλά στον σύλλογο…

Είναι χαρακτηριστικό πως πριν από μερικές μέρες και ο Εστέμπαν Καμπιάσο πήρε θέση για το θέμα, αναφέροντας ότι η διοίκηση της ομάδας και ο παίκτης θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο Ολλανδός μέσος δεν έχει αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι», κάτι που φαίνεται να έχει πειράξει την διοίκηση της Ίντερ. Σε τετ-α- τετ που είχε με οπαδούς της ομάδας του, τους ανέφερε: «Δεν ξέρω γιατί γίνονται όλα αυτά. Είμαι χαρούμενος εδώ, όμως δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον». Μοιράζοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με τον κόσμο.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πάντως ότι όλο και πολλές ομάδες θέλουν τον Σνάιντερ. Μετά τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και την Παρί Σεν Ζερμέν, στη λίστα μπήκαν τόσο η Φενέρμπαχτσε, όσο και η Μπάγερν Μονάχου.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr