Home SPORTS NEWS Αυτή είναι η κορυφαία αθλητική φωτογραφία του 2012 (Pics)

Αυτή είναι η κορυφαία αθλητική φωτογραφία του 2012 (Pics)


Η επιλογή ανήκει στο περιοδικό TIME, το οποίο δημοσίευσε σήμερα τις δέκα κορυφαίες φωτογραφίες του 2012, ανάμεσά τους και μια με αθλητικό περιεχόμενο.
Πρόκειται για πορτρέτο της Gabby Douglas από τον φωτογράφοι Martin Schoeller για το TIME, στο Ντε Μόιν της Αϊόβα, όπου ζούσε με την οικογένεια της και προπονείτο με τον προπονητή της, Liang Chow. Αν και μόνο 16 ετών, η Αφροαμερικανίδα γυμνάστρια που το καλοκαίρι πήρε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το χρυσό μετάλλιο στο συνθετικό ατομικό και στο ομαδικό. Η αφρο-αμερικανίδα έβαλε την προπόνηση στην καθημερινότητά της μέσα στο σπίτι κι έτσι έφτασε στην επιτυχία.

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που συμπληρώνουν το Top10 του πειριοδικού TIME.

Φωτογράφος: Bernat Armangue.

18 του Νοέμβρη του 2012 στη Γάζα. Ο άνδρας της φωτογραφίας βλέπει τα παιδιά της οικογένειας Daloo νεκρά και ma’a salama” (αντίο στα αραβικά).

 

Φωτογράφος: Stephen Wilkes

Ο τυφώνας Sandy καταστρέφει τα πάντα. Μια ημέρα μετά η ηρεμία και ότι απέμεινε…

 

Φωτογράφος: Rodrigo Abd

Στην Συρία, 8 Μαρτίου 2012. Τα δάκρυα του μικρού Ahmed, για τον νεκρό πατέρα του που μόλις έχουν σκοτώσει ελεύθεροι σκοπευτές του στρατού της Συρίας.

 

Φωτογράφος: Goran Tomasevic

Στη Συρία, 15 Αυγούστου, 2012. Οι άντρες πήραν θέση στο σαλόνι της οικογένειας. Ένας επαναστάτης κάθισε στην καρέκλα τρώει σοκολάτα, ο διοικητής κοιτάζοντας από το παράθυρο εξερευνεί την περιοχή.

 

Φωτογράφος: Parrish Ruiz de Velasco.

Στο Λάνκαστερ του Τέξας, στις 3 Απριλίου 2012. Μια ανοιξιάτικη μέρα στη Βόρειο Τέξας και ξαφνικά η καταιγίδα και μέσα σε λίγες ώρες, 13 ανεμοστρόβιλοι.

 

Φωτογράφος: Dominic Nahr.

Σο Χέγκλιγκ του Σουδάν, στις 17 Απριλίου 2012.Ο εμφύλιος έχει σκορπίσει παντού τον θάνατο.

 


Φωτογράφος: RJ Sangosti.

Στο Κολοράντο, στις 27 Ιουλίου 2012. Δώδεκα άνθρωποι νεκροί όταν ένα [παρανοϊκός μπήκε μέσα στον κινηματογράφο. Ανάμεσα στα θύματα ο Jonathan Blunk, ένα βετεράνος του Ναυτικού των ΗΠΑ, ο οποίος άφησε πίσω του μια γυναίκα και δύο παιδιά. Η σύζυγός του Chantel Blunk, ετοιμάζεται να μπει στο ίδιο αεροπλάνο μαζί με τη σωρό του συζύγου της ενώ η φύση… παίζει καθώς το ουράνιο τόξο ξεπροβάλει.

 

Φωτογράφος: Callie Shell.

Κι ο πρόεδρος περιμένει. Στο Windham, στις 18 Αυγούστου 2012, λίγο πριν από ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα.

 


Φωτογράφος: Francois Mori.

Στο Παρίσι στις 20 Μαρτίου 2012. Μοιάζει με θαύμα διότι ο Li Wei πάει κόντρα στη βαρύτητα.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr