Home SPORTS NEWS Βαριά «καμπάνα» με βάση το βίντεο (Video)

Βαριά «καμπάνα» με βάση το βίντεο (Video)


Με βάση το βίντεο ο αθλητικός δικαστής στην Ιταλία τιμώρησε με άλλες τρεις αγωνιστικές τον Ρούμπε Ολιβέρα, για ενέργειά του στον αγώνα της Φιορεντίνα με τη Ρόμα για την 16η αγωνιστική…

Ο Ουρουγουανός άσος που ήταν ήδη τιμωρημένος για το επόμενο παιχνίδι, θα εκτίσει συνολικά 4 αγωνιστικές ποινής, καθώς στον αγώνα με τους «τζιαλορόσι» αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή για φάουλ που έκανε πάνω στον Πιάνιτς.

Μόνο που ο Ρούμπε Ολιβέρα είχε πατήσει εσκεμμένα τον αντίπαλό του, ο οποίος σφάδαζε από τον πόνο. Κάτι που δεν είχε ούτε ο διαιτητής, και έτσι ο 29άχρονος άσος γλίτωσε την κόκκινη κάρτα.
Ο αθλητικός δικαστής, λαμβάνοντας υπόψη του το βίντεο τιμώρησε με τρεις αγωνιστικές ποινής τον Ολιβέρα. Έτσι, ο Ολιβέρα θα απουσιάσει για τέσσερις αγώνες, αφού έπρεπε ήδη να εκτίσει μία αγωνιστική για τις κάρτες που είχε συμπληρώσει.

Η διοίκηση των «βιόλα» δεν έχει κάνει γνωστό αν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Η εικόνα μιλάει άλλωστε από μόνη της…

Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό στην ομάδα της Φλωρεντίας, αναμένεται να επιβληθεί και πρόστιμο στον Ουρουγουανό παίκτη!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr