Home SPORTS NEWS Βιλανόβα: «Θα δούμε εάν θα παίξει ο Μέσι»

Βιλανόβα: «Θα δούμε εάν θα παίξει ο Μέσι»


Ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα προκάλεσε πανικό αρχικά στις τάξεις των Καταλανών. Στη συνέχεια ωστόσο, μετά από ιατρικές εξετάσεις, αποδείχτηκε πως δεν ήταν τόσο σοβαρός. Η συμμετοχή όμως του Αργεντινού σούπερ σταρ στο ματς με την Μπέτις είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή τόνισε, ο Τίτο Βιλανόβα.

«Ο Λίο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας εν όψει του αγώνα χωρίς καμία ενόχληση. Την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά και το πρωί και το απόγευμα. Λίγο πριν το αγώνα θα αποφασίσουμε αν θα αγωνιστεί ενενήντα λεπτά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αισθάνεται μια χαρά.

Θέλει να παίξει γιατί είναι εντάξει και δε νιώθει καμιά ενόχληση. Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είμαστε πιο δυνατοί στο γήπεδο με αυτόν. Εάν υπήρχε κάποιο ρίσκο, δε θα ταξίδευε μαζί μας».

Για την Μπέτις: «Η Μπέτις είναι μια καλή ομάδα και υπό τις οδηγίες του Πέπε Μελ τα παιχνίδια μεταξύ μας είναι πάντα πολύ δυνατά».

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Μπέτις πριν από τρία χρόνια: «Θυμάμαι αυτό τον αγώνα ως μια από τις πιο άσχημες στιγμές στην καριέρα μου από τότε που είμαι στην πρώτη ομάδα. Η Μπέτις είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα που σε κρατάει σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για αυτό το λόγο κέρδισε και τη Ρεάλ Μαδρίτης».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr