Home SPORTS NEWS «Θερμό» επεισόδιο Χουλκ-Σπαλέτι (pic)

«Θερμό» επεισόδιο Χουλκ-Σπαλέτι (pic)


Η πρόκριση της Ζενίτ στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά τη νίκη επί της Μίλαν με 1-0, σημαδεύτηκε από «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του επιθετικού της ομάδας, Χουλκ και του προπονητή, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Χουλκ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, μία απόφαση που δυσαρέστησε ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο φορ. Ο Χουλκ δεν έδωσε το χέρι του στον Σπαλέτι και στη συνέχεια οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μερικά… γαλλικά.

Ο επιθετικός των Ρώσων μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε πως είναι καλά στην Αγία Πετρούπολη, αλλά εάν δεν λυθεί το πρόβλημα με τον Σπαλέτι, τότε θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, για να πάρει «πληρωμένη» απάντηση από τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος είπε πως ο πρόεδρος της ομάδας ήταν ικανοποιημένος με τις αλλαγές και συμπλήρωσε πως μεταξύ του απογοητευμένου Χουλκ και του ευχαριστημένου προέδρου προτιμά να έχει ικανοποιημένο τον δεύτερο.

Χουλκ: “Είμαι καλά στην Αγία Πετρούπολη όπως και η οικογένειά μου και ο γιος μου. Εάν όμως δεν λυθεί η κατάσταση με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι θα μπορούσα να φύγω τον Ιανουάριο. Δεν ξέρω αν θα είναι η Ιταλία ο προορισμός μου, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν”.

Σπαλέτι: “Ο Χουλκ είναι σημαντικός παίκτης και είναι απογοητευμένος που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο. Και εγώ είμαι απογοητευμένος αλλά ο πρόεδρός μας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έκανα σωστές αλλαγές. Μεταξύ του δυσαρεστημένου Χουλκ και του ευχαριστημένου προέδρου, επιλέγω να έχω ικανοποιημένο τον πρόεδρο”.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr