Home SPORTS NEWS Νικητής… ο Αμπιντάλ

Νικητής… ο Αμπιντάλ


Το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του και τελικά βγαίνει νικητής… Μιλάμε για τον Ερικ Αμπιντάλ, ο οποίος σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1» και την ιστοσελίδα της καταλανικής εφημερίδα «Mundo Deportivo», μπορεί να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, μετά τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία είχε υποβληθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Βλέπετε, ο Γάλλος άσος πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς της Μπαρτσελόνα, αλλά και τους συναδέλφους τους που παρακολουθούν τον διεθνή αμυντικό!

Ο ποδοσφαιριστής ήλπιζε να ακούσει το «Ο.Κ.» από τους γιατρούς, αλλά τις τελευταίες ημέρες προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω για να παίξω και αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος γιατί νιώθω πολύ καλά. Υπάρχουν ωστόσο προτεραιότητες στη ζωή. Έχω οικογένεια και δεν σκοπεύω να αναλάβω τέτοιο ρίσκο. Για μένα πρώτα έρχονται αυτοί (η οικογένειά μου) και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα. Θα ήταν τέλειο να επιστρέψω στα γήπεδα, αλλά αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν θα μείνω στο πλάι της οικογένειας και των αγαπημένων μου».

Να θυμίσουμε πως ο Αμπιντάλ είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό ειδικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις…

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr