Home SPORTS NEWS Ένας… τελικός στα προημιτελικά

Ένας… τελικός στα προημιτελικά


Πάλι; Ναι πάλι. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα τίθονται αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, σε έναν πρώιμο τελικό που σταματάει όλη την επικαιρότητα στην Ισπανία.


Είναι η 15η φόρα μέσα σε 26 μήνες που διεξάγεται «El Clasico», με τους Καταλανούς να έχουν 6 νίκες και τους Μαδριλένους τρεις. Τρεις νίκες όμως που έδωσαν ισάριθμους τίτλους στην ομάδα του Μουρίνιο.

Το …καρουζέλ των Κλάσικο ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου 2010 τότε που ο Μουρίνιο έκανε ντεμπούτο σε τέτοιο παιχνίδι. Είδε όμως την ομάδα του να συντρίβεται μέσα στο Καμπ Νόου με 5-0.

Ακολούθησαν δύο εβδομάδες, από 16 Απριλίου έως 3 Μαΐου, που οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους τέσσερις φορές. Τότε η Μπάρτσα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και η Ρεάλ αρκέστηκε στο Κύπελλο, μετά από 18 χρόνια.

Τον Αύγουστο του 2011 η μητέρα των μαχών έδωσε ξανά το παρών για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Φτάσαμε φέτος όπου στις 7 Οκτωβρίου οι δύο γίγαντες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Καμπ Νόου.

Τα φώτα σήμερα στρέφονται στο Μπερναμπέου για τα προημιτελικά και η προσοχή ξανά στους Ρονάλντο και Μέσι. Ο Πορτογάλος έχει πετύχει 10 γκολ το 2013 και 7 στα τελευταία 6 ντέρμπι. Ο Μέσι από την πλευρά του θέλει να ισοφαρίσει τον Ντι Στέφανο ως ο κορυφαίος σκόρερ στα Κλάσικο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr