Home SPORTS NEWS Ντεμπούτο για Μόουρα, 5-1 η Παρί (video&pics)

Ντεμπούτο για Μόουρα, 5-1 η Παρί (video&pics)


Με τον Λούκας Μόουρα να κάνει ντεμπούτο με τη Παρί, η γαλλική ομάδα θριάμβευσε σε φιλικό κόντρα στην Λέκβιγια στο Κατάρ, την ίδια ώρα που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χαρακτήρισε τρομερό παίκτη τον Βραζιλιάνο άσο, ενώ μίλησε και για την τρομερή πίεση που υπάρχει στον σύλλογό του….

Στο φιλικό Λούκας Μούρα αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο φιλικό παιχνίδι με την τοπική, Λέκβιγια. Οι παριζιάνοι επικράτησαν 5-1 με τον Βραζιλιάνο να μην σκοράρει, αλλά κατάφερε και έδειξε το ταλέντο του… Τα τέρματα της Παρί πέτυχαν οι Λαβέτσι (2), Γκαμέιρο, Νενέ και Μενέζ. Η γαλλική ομάδα είναι στη Ντόχα του Κατέρ, όπου κάνει μίνι προετοιμασια!

Ο Σουηδός άσος μίλησε στην εφημερίδα «Le Parisien» και δεν έκρυψε πως θέλει να γίνει καλύτερος….
«Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και γύρω μου υπάρχουν σπουδαίοι συμπαίκτες που με βοηθούν πολύ. Είναι αλήθεια πως έχω πετύχει πολλά γκολ από τότε που ήρθα στο Παρίσι και ελπίζω να συνεχίσω. Θέλω το 2013 τα στατιστικά μου να εξακολουθούν να είναι καλά», υπογράμμισε ο «Ίμπρα», ενώ μίλησε για την πίεση για επιτυχίες που υπάρχει στην Παρί: «Μέσα σε τρεις μήνες έχω την εντύπωση ότι γέρασα 10 χρόνια. Μου είχαν πει ότι η ζωή στο Παρίσι θα ήταν ήρεμη και ότι θα υπήρχε λιγότερη πίεση σε σύγκριση με άλλους μεγάλους συλλόγους. Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Από τότε που ήρθα, έχω πολλή δουλειά. Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται πολύ για τις καινοτομίες και το σχέδιο της Παρί. Μιλούν πολύ για μας, είτε θετικά είτε αρνητικά. Αυτό δεν είναι πρόβλημα επειδή εάν μιλούν πολύ για μας, αυτό σημαίνει πως είμαστε σημαντικοί».

Ο Σουηδός αστέρας αναφερόμενος για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί τον Λούκας Μοόυρα, υπογράμμισε: «Τον έχω δει να προπονείται μαζί μας δύο φορές. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, πολύ γρήγορος. Τον είχα ήδη αντιμετωπίσει με την Εθνική Σουηδίας, όταν έπαιξα με τη Βραζιλία (σ.σ. 0-3 για τη «σελεσάο» στο φιλικό της 15ης Αυγούστου). Τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος είπε: «Μαθαίνεις περισσότερα από τις ήττες παρά από τις νίκες. Μετά μερικές σερί ήττες τον Νοέμβριο, η ομάδα αντιλήφθηκε πως αυτό δεν ήταν επιτρεπτό. Εφαρμόσαμε όμως κάποιες νέες τακτικές και δουλέψαμε σκληρά».

Δείτε φάσεις και γκολ από το φιλικό της Παρί…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr