Home SPORTS NEWS Βόμβα… στο «Στάμφροντ Μπριτζ» (videos)

Βόμβα… στο «Στάμφροντ Μπριτζ» (videos)


Το μεγάλο «μπαμ» στην… ανατολή του 2013 στη Πρέμιερ Λιγκ έκανε η ΚΠΡ, καθώς για την 21η αγωνιστική πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι! Νέα… τριάρα η Λίβερπουλ, ξανά δυο γκολ ο Σουάρες.

Ο Χάρι Ρέντναπ, μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο με 0-3, είπε πως πιστεύει στην πρόκριση και η ομάδα του πήγε και έκανε την σούπερ έκπληξη. Έτσι, η ΚΠΡ επέστρεψε στις επιτυχίες και έφτασε τους 13 βαθμούς, παίρνοντας βαθιά… ανάσα, ενώ η Τσέλσι μετά από τέσσερις σερί νίκες, έφυγε με το κεφάλι σκυμμένο από τον αγωνιστικό, χάνοντας την ευκαιρία να περάσει μόνη Τρίτη!

Το «χρυσό» γκολ για την ΚΠΡ πέτυχε ο Ράιτ-Φίλιπς (πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι) στο 78’, μετά από ασίστ του Τάαραμπ.

Η Λίβερπουλ με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το 2012, ξεκίνησε το 2013, Νίκησε με 3-0 την Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» με τον Σουάρες να βάζει δυο γκολ. Όπως έγινε και στο Λονδίνο κόντρα στην ΚΠΡ. Ο Ουρουγουανός σκόραρε στο 26’ και στο 53’, ενώ ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε το 1-0 στο 19’!

Οι «κόκκινοι» ανέβηκαν στην 8η θέση με 31 βαθμούς, ενώ οι «μαύρες γάτες» έμειναν στους 22 και 14η, μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους…

szólj hozzá: Chelsea vs QPR 0:1 Wright-Phillips


szólj hozzá: Liverpool vs Sunderland 3:0 GOALS HIGHLIGHTS

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr