Home SPORTS NEWS Ρονάλντο: «Περιμένω να λήξει το συμβόλαιό μου»

Ρονάλντο: «Περιμένω να λήξει το συμβόλαιό μου»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε για τον Ζοζέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος θέλει το καλύτερο για την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για το μέλλον του ίδιου στην «βασίλισσα» είπε πως θα περιμένει να λήξει το συμβόλαιο του και ύστερα θα σκεφτεί τι θα κάνει.

Για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης: «Πρόκειται για τους δύο πιο πετυχημένους συλλόγους του κόσμου. Το να παίζεις σε τόσο μεγάλες ομάδες είναι δύσκολο. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Πιστεύω πως στη Μαδρίτη υπάρχει περισσότερη πίεση από ότι στη Γιουνάιτεντ . Είμαι εδώ περίπου τριάμισι χρόνια και θεωρώ πως η πίεση έγκειται κυρίως στο ότι ο σύλλογος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να κατακτήσει το δέκατο champions league της ιστορίας του».

Για το Champions League, τόνισε: «Φέτος έχουμε μία ακόμα ευκαιρία για να φτάσουμε τους 10 τίτλους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το γεγονός όμως πως αντιμετωπίζουμε τη Γιουνάιτεντ το καθιστά πολύ δύσκολο. Ωστόσο, θεωρώ πως οι πιθανότητες να προκριθούμε εμείς είναι 50-50 και εξακολουθώ να παραμένω αισιόδοξος.

Όταν είμαστε σε καλή μέρα, είμαστε εξαιρετικοί. Ναι, η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα και έχει ένα αρκετά μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους, αλλά και πάλι αν παίξουμε καλά μπορούμε να την κερδίσουμε. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να παίξουμε σαν ομάδα, όπως κάναμε σε τόσο προηγούμενα παιχνίδια».

Για το κακό ξεκίνημα της «βασίλισσας» στην Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σίγουρα δεν αρχίσαμε ιδανικά το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως η κατάκτηση της Liga σίγουρα είναι πολύ δύσκολη για μας, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να κερδίσουμε τους αγώνες και βλέπουμε τι θα γίνει. Φυσικά, υπάρχει το Champions League και το Κύπελλο. Άρα υπάρχουν ελπίδες να πάρουμε κάποιους τίτλους φέτος».

Για την κριτική που δέχεται η ομάδα του κατά καιρούς, πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να μας επηρεάζει το τι λέει ο κόσμος, ειδικά τα μίντια, καθώς όλοι μιλούν για μας κάθε μέρα. Είναι στο χέρι του καθενός αν θα διαβάσει ή όχι τα όσα γράφονται. Δεν πιστεύω πως έχουν καμία σημασία αυτά τα δημοσιεύματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να δραματοποιούμε καταστάσεις».

Για τις διαμαρτυρίες του κόσμου προς το πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο, συνέχισε: «Ο κόσμος μπορεί να διαμαρτύρεται όσο θέλει και εμείς πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Για μένα είναι ξεκάθαρο πως ο Μουρίνιο θέλει το καλύτερο για την ομάδα και θα την υπερασπιστεί μέχρι θανάτου. Όλοι όσοι δουλεύουμε μαζί του το γνωρίζουμε αυτό, αλλά και πάλι πρέπει να σεβαστείς τη γνώμη των οπαδών. Προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο προπονητή παγκοσμίως, που έχει «τόνους» εμπειρίας και έχει κερδίσει ό,τι υπάρχει».

Τέλος, σε ό,τι αφορά το μέλλον του, κατέληξε: «Δεν ξέρω γιατί με εμπλέκουν με αψιμαχίες. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ. Ο κόσμος που με ξέρει και που έχει παίξει μαζί μου, γνωρίζει τι άνθρωπος είμαι. Αυτοί που δεν με ξέρουν μπορούν να σκεφτούν και να πουν ό,τι θέλουν. Μπορώ να σεβαστώ αυτούς που με κατακρίνουν, γιατί ξέρω πως έχουν διαμορφώσει τη λάθος εντύπωση για μένα. Όσον αφορά το μέλλον μου θα περιμένω να λήξει το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ. Έχω υπάρξει πολύ ξεκάθαρος σχετικά με αυτό. Όταν συμβεί αυτό θα δούμε τι θα γίνει».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr